היי מספר שאלות

היי מספר שאלות

ותרחמו עליי שאני לא יודעת ולא ראיתי את זה בהודעות קודמות....אני חדשה פה :)
מחר עליי להכין 2 עוגות בצק סוכר

1. העוגות שלי יהיו טורט עם קרם בין השכבות. האם כדאי לי להכין את הטורט יום קודם ולשים במקרר על מנת שהטורט עצמו יתקשה מעט (אני בפחדים שכשאני אמרח את הקרם מקשר כל הטורט יתפורר לי)
2. הכנתי את הדמויות של בוב ספוג והחבר שלו הכוכב ים, כבר שלשום. הזרועות והרגליים נפלו לי, האם יש אפשרות להדביק את זה לגוף כשהדמויות יהיו כבר על העוגה? (פשוט הבצק סוכר כבר יהיה ממש ממש קשה....בעצם, הוא כבר קשה) אם לא להדביק על ידי מים, אז על ידי מה?
3. על העוגה השנייה לא של בוב ספוג אני רוצה עשות עיטורים כמו בדוגמה המצורפת, איך אתם מציעים לי לעשות? ישירות עם רויאל אייסינג לזלף על העוגה?

תודה לעונים ולעונות...

net the jet

New member
אני לא מכירה את העוגה שאת מכינה אז קשה

לי לענות...בכל מקרה אם את מכניסה למקרר, את צריכה להוציא אותה לפני שאת רוצה לצפות על מנת שתגיע לטמפרטורת החדר.
את מה שנפל וכבר יבש- להדביק עם קצת רויאל
העיטורים אכן עם רויאל, וכן- עושים ישירות על העוגה ( עם יד יציבה ) ממליצה לעשות קודם נסיונות על נייר אפיה

חייבת עזרה דחופה דחופה...

האם את הציפוי אני שמה על העוגה כשהיא כבר מונחת על המגש המהודר שאיתו אני רוצה להגיש
או שעליי לצפות את העוגה ורק אחר כך להעביר למגש המהודר?

כאמור יש לי 2 עוגות להגיש
ניסיתי אחת מהן בדרך השנייה (העברתי למגש המהודר אחרי הציפוי) אבל הנייר תחרה שהנחתי על המגש התלכלך כולו משוקולד שהיה בתחתית העוגה

הצילו?!?

שירלי761

New member
את הציפוי שמים על המגש המהודר וכמו שראית נייר

מתחת לעוגה לא מומלץ לשים, עדיף לצפות במשטח שאת יכולה לנקות לאחר ציפוי הקרם מקשר ואז לצפות בבצק סוכר.

למעלה