מלכתי האיבר שלי פועם בתוך פיך...חם ותפוח ומפריש זירמה מלוחה
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #22 מלוחה מלוחה אך, שווה כל טעימה! מוציאה ומכניסה את איברך,ומגבירה את הקצב... מרגישה את גופך החם, אתה משמיע קולות הנאה... תופס אתראשי,מבקש להגביר את הקצב, ואני מגבירה את הקצב ובידי השניה, נוגעת בעדינות בביצים...
מלוחה מלוחה אך, שווה כל טעימה! מוציאה ומכניסה את איברך,ומגבירה את הקצב... מרגישה את גופך החם, אתה משמיע קולות הנאה... תופס אתראשי,מבקש להגביר את הקצב, ואני מגבירה את הקצב ובידי השניה, נוגעת בעדינות בביצים...
נ נועם 37 New member 10/12/01 #25 תחושה מדהימה כשלשונך חודרת לפי הטבעת האם תוכלי להחדיר את הדילדו שלך לשם מלכתי?
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #26 מממממממממממממממ בשמחה..... הינה,הכי עמוק שאפשר... איזה חיוך מתוק יש לך...
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #28 ובכן, עכשיו אני נותנת לך את השרביט... אתה עכשיו המלך ששולט....
נ נועם 37 New member 10/12/01 #29 מקובל התפשטי ילדתי וכרעי על ברכייך תני לשדייך העצומים ליפול כלפי מטה נענעי אותם נענעי את עכוזייך הפני אותם כלפיי אני מפשק אותך וחושף את שני החורים
מקובל התפשטי ילדתי וכרעי על ברכייך תני לשדייך העצומים ליפול כלפי מטה נענעי אותם נענעי את עכוזייך הפני אותם כלפיי אני מפשק אותך וחושף את שני החורים
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #30 אני ערומה, שדיי כאשכוליות,ממתינות לעיסוי... עכוזי ממתינים לליטוף.... ממתינה לאיברך שיחדור עמוק לפי הטבעת....
אני ערומה, שדיי כאשכוליות,ממתינות לעיסוי... עכוזי ממתינים לליטוף.... ממתינה לאיברך שיחדור עמוק לפי הטבעת....
נ נועם 37 New member 10/12/01 #31 אני... מכוון את האיבר התפוח....מורח אותו בשמן תינוקות...ואת פי הטבעת שלך בקרם גןף ארומטי....מחדיר אצבע בעדינות כדי לבדוק את השטח...ומלקק אותה בהנאה
אני... מכוון את האיבר התפוח....מורח אותו בשמן תינוקות...ואת פי הטבעת שלך בקרם גןף ארומטי....מחדיר אצבע בעדינות כדי לבדוק את השטח...ומלקק אותה בהנאה
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #32 אךךךךך איזו צמרמורת... ממממממ לשונך כה חמה ונעימה... תכניס אותו עמוק... רוצה להרגיש אותו.......
ר רב און ו *g99 New member 10/12/01 #35 איזה עונג.... יותר מהר... פנטזיה שלי... קדימה,ממש לי אותה......
נ נועם 37 New member 10/12/01 #36 כן חמודה אני פוקד עלייך לאונן בעודי מחדיר לתוך ישבנך את הזין התפוח שלי