היי ממצב?

היי ממצב?

אמממ מישו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא את המילים לסורי ימס טו בי דה הארדסט וורד? פליז? תודית!! =0) נ.ב. דאנקן נראה מממממשששששששש טטוווובבבבבבב בקליפ של השיר הזה!!! אימלה!!! סופסף יש לי MTV HITS!!!!!! אחרת לא נראה לי שהייתי מכירה את השיר הזה!! LOLOLOL ודני בובה איך את מרגישה??????

Anat L

New member
תודה חמודה

אני מקבלת את זה כמחמאה אישית חחחחחח וסורי אין לי את המילים...דני תתן לך חחח

חחפפפפפפפפפפפפפ

אהה את הכי אוהבת את דאנקן?? LOLOLOLOL יש לי כתבה עליהם מהעיתון שלי בצרפתית.. כאילו חילקו לנו אותו בשיעור צרפתית והייתה שמה כתבה קטנה על בלו! ורגע יש לי עוד שאלה.. באנגלית איך כותבים: Symon או Simon? וDunken או Denken? כי נראה לי שאייתו את השמות שלהם לא טוף!! :S

ושכחתי להוסיף

ש-לי נראה יותר טוב עם שיער כהה ככה לדעתי.. (לא להרוג אותי!)

Dani Ryan

New member
אממ מה זאת אומרת?

מה זאת אומרת כהה?? הסבירי!!!כמו בסורייי????חחחחח Duncan Simon ככה כותביםםםםם

בקליפ החדש יש

לו שיער חום! וזה הכי מתאים לו ככה לדעתי! והם כתבו שמה דאנקן עם E... ולא הבנתוס.. LOL ותודה שעניתן לי!! =0) אבל אני צריכה את המיליפפפפ פליזזז אני חייבת לדעת איך שרים מלא שירים שמה! הכל כ"כ מוזר לי! אני לא מכריה שמה כימעט שום שיר! כל כ"כ חדש!!!! בMTV הוא עוד לא נמצא! גם מיס יו נייטס לא! אנברייקבל גם לא.. הם הפסיקו לשדדר אותו.. זבלים! LOL אבל ברצינות השיר הזה ממש יפה! רק חבל שאלטון גון שמה.. אם הוא לא היה השיר הזה היה הרבהההההה יותר יפה! אני שונאת את אלטון! הוא ירד על ווסטלייף!!!! בהמה חסרת כישרון הוא בעצמו!!!!! בהמה! גגררררררררררר (וסליחה אם העלבתי מישו! אני פשוט ממש לא סובלת אותו!)

Dani Ryan

New member
כתבתי לך אותן למטה!!!

ובקשר לשיער..-קודם כל..הוא יפה בכל מצב..חחחחחחח אבל באמת ממש יפה לו בקליפ החדש...
מירוש...לא אמרת שאת שונאת אותם ואת לא מסוגלת לשמוע חצי קול שלהם?

לא. אף פעם לא אמרתי את זה.....

אני עדיין חושבת שרוב השירים שלהם נשמעים קצת אותו דבר מבחינת קצב.. אבלזה לא אומר שאני לא אוהבת את המוזיקה שלהם!! ואני הכי אוהבת את דאנקן ולי מקום 2 ואחרי זה סיימון ואחרי זה אנטוני... לא בעם סיימון ואנטוני באאותו מקום.. :S LOL אבל השיקים שלהם ממש חמודים.. (לא כימו ווסטלייף לדעתי אבל עדיין! =0)) והשיר החדש שלהם הוא השיר (ששמעתי) שאני הכי אוהבת! =0)

Anat L

New member
מן הסתם אני הכי אוהבת אותו...

איזה מאגניב אתם לומדים צרפתית... כותבים: Dancan, Simon

Dani Ryan

New member
מירי ../images/Emo13.gif

היי מה נשמע מותק?? אני בסדר גמור עכשיו
צודקת,דאנקן נראה ממש ממש טובבבבב שם..אני מתה על העיניים שלו שם!
את יודעת,עוד מישהו נראה שם טובבבב
*אהההההההמ*חחחחח הנה לך חמודה המילים של השיר: What I got to do to make you love me? What I got to do to make you care? What do I do when lightning strikes me? And I wake to find that you’re not there? What I got to go to make you want me? What I got to do to be heard? What do I say when it’s all over? Sorry seems to be the hardest word. It’s sad, so sad It’s a sad, sad situation. And it’s getting more and more absurd. It’s sad, so sad Why can’t we talk it over? Oh it seems to me That sorry seems to be the hardest word. What do I do to make you want me? What I got to do to be heard? What do I say when it´s all over? Sorry seems to be the hardest word. It’s sad, so sad It’s a sad, sad situation. And it’s getting more and more absurd. It’s sad, so sad Why can’t we talk it over? Oh it seems to me That sorry seems to be the hardest word. Yeh. Sorry What I got to do to make you love me? What I got to do to be heard? What do I do when lightning strikes me? What have I got to do? What have I got to do? When sorry seems to be the hardest word ד"א למה כולם חושבים שאני אביא תמיד את המילים???

למעלה