היי ממצב..

deja vu 23

New member
היי ממצב..

אני בן 24 וקצת, גר עדיין אצל ההורים.. והגעתי לנקודת שבירה. אני חייב אוטו!! כשההורים היו בחו"ל היה לי את האוטו חופשי, ועכשיו שחזרו - אין, קשה לי. קשה לי עם הפאקינג אוטובוסים האלה לעבודה, מגיע מזיע כולי. ANYWAY למי פה יש אוטו.. איזה.. איפה קנה.. כמה עלה.. מאיפה הכסף.. וכו'

לי יש סיטרואן ברלינגו ... והוא עייףףףףףף...

אבל זה בשביל עבודה.... לדעתי הרכב הכי טוב לצעירים זה פיאט בראבה... יש לאחותי בראבה לא יודע איזה שנה אבל עלתה 14 אלף שקל... אחלה של אוטו, יותר טוב מהשברולט היוקרתית של אבא'לה בהרבה בחינות! מומלץ בחום!

אחרי תאונה נראה לי...

אבל יש לנו אותה כבר איזה 3 שנים ולא עושה בעיות בכלל, נוסעת מצויין ולא צורכת הרבה דלק...

עלית על אוטו?

חכה שתעלה על אופנוע

yaronbezal

New member
אנשים אולי מישהו

יכול לעזור.. אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים אני מחפש רכב יד שנייה בלוחות האינטרנט ואני על סף ייאוש גמור.. כולם אומרים לי "חפש באינטרנט" אבל מה שקורה בלוחות האלה זה פשוט ביזיון חרשתי על YAD2, יש שם משהו כמו 90 אחוז מודאות לא רלוונטיות ופיקטיביות, התקשרתי לאיזה 50 מוכרים מהם 6 היו רלוונטיים..... WINWIN שהוא חדש ואמור להיות אמין, אין שום התאמה בין התמונה שמפרסמים לבין הרכב במציאות (יום וחצי בשרב נסעתי רק בכדי לגלות שמוכרים לי גרוטאה) בהומלס בכלל לא בכיוון... אי אפשר למצוא שם שום דבר ראוי.. אני לא יודע מה לעשות.... האם תימצא הישועה באינטרנט או שאני נאלץ להתחיל לפשפש בעיתונים? מישהו מכיר פורומים לרכבים מיד שנייה? מישהו מכיר עוד לוחות שאני יכול לחפש בהם? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

תן לי לנחש...

עוד מעט יבוא מישהו "במקרה" לפורום...יראה "במקרה" את ההודעה שלך ו"במקרה" יהיה לו בדיוק את האתר שאתה צריך. ואני בהלם עוד לפני שזה קרה! (אגב, בפורום הבא שאתה עושה ספאם, תמחק את השורה שבה כתבת שחיפשת רכב בהומלס...זה לא מוציא אותך חכם במיוחד
)

edriyaakov

New member
אל תמהר

להשמיץ כי באותה המהירות אתה יכול לצאת טמבל בעצמך יש לוח רכב בהומלס וזה לא דבר חדש..

ועוד משהו

לא אמרתי שאין אפשרות לחפש רכבים בהומלס...אבל אין הגיון בלחפש מכוניות באתר שקורא לעצמו "הומלס" ומתמקד מאז ומעולם בדירות.

למעלה