היי ... מכיוון שאתם...

Swicca

New member
היי ... מכיוון שאתם...

.... מדברם הרבה על מכשפים טבעים ובלה ובלה (אני מקווה שיש לכם ידע ונסיון בנושא ... ) בכל מקרה ,יש לי דיון בשבילכם , מה אתם חושבים האם עקב אירוע טרגי או התפרצות רגשות ,גם הכוח המאגי יכול להתפרץ !?(משהו בסיגנון הסידרה אקס-מן שהכוחות של המוטנטים מתפרצים ו"מופעלים" עקב אירוע טרגי בגיל ההתבגרות) ואיך אתם מגדירים מכשפה טבעית?

טוב אז בעיקרון זאת דעתי..

אממממממ לדעתי כוח מאגי דווקא כן יכול להיתפרץ בעיקבות איזשהי טראומה, או הלם או משהו כזה... למשל, איזה ילד שאבא שלו מרביץ והוא מדחיק את הכעס, את הכאב שלו והוא מסתיר את הכל שומר בלב ופעם אחת הוא פשוט מיתפרץ ומגן על עצמו ובגלל היתפרצות הרגשות החזקה גם הכוחות שלו מיתפרצים ואפילו למשל אם הוא ילד חלש בגלל היתפרצות הכוחות פחתאום יש לו כוח פיזי גדול....... אני יודעת שזה דוגמא טיפשית אבל אני מקווה שהבנת את הכוונה.. אני הייתי מגדירה מכשפה טבעית בתור בן אדם, שמרגע שהוא נולד היו כוחות והם פעלו בכל מיניי מקרים של היתפרצות של רגשות או הלם או משהו והרעיון הןא שהוא פשוט צריך לילמוד לפתח אותם, לישלוט בהם וכ'ו.. אבל עם חושבים על זה אז לכל בן אדם יש כוחות שהוא רק צריך לגלות ולילמוד איך להישתמש בהם אז אני לא יודעת.. לא יודעת אנשים שונים מאמינים בדברים שונים.

A lost angel

New member
קסם של מכשפה טבעית בנוי על הרגשות.

הוא פועל בגללן, במודע ולא במודע. מה שזה אומר, בעצם, זה שכשמכשפה טבעית חושבת או מרגישה משהו, יוצאת ממנה אנרגיה שמכוונת למטרה הזו. זה בתנאי שהיא מכשפה טבעית פאסיבית(אחת שלא מנצלת את היכולות שלה). בנוסף, בתור טבעית, הכח הלא מנוצל משמש כמגן אנרגטי, כי לטבעית יש כח פנימי חזק(תוסף קטן בשם 'מתנה מאלוהים'), שבמידה והוא לא ינותב לאיזשהו מקום, יגרום לפיצוץ(זו גם הסיבה שחלק נרחב מאוד מהטבעיים הם בעלי.. בעיות נפשיות ,ובין הנפוצות - מאניה דיפרסיה, סכיזופרניה, אובססיביות, הפרעות אכילה וכו') רגשי ואנרגטי, והפיצוץ ילווה בפיצוץ פיזי - שבירת טלווזיות, כוסות, זכוכיות וכו'. כשמכשפה טבעית הופכת לאקטיבית, הכוחות מתפתחים, והסיכוי להתפרצויות רגשיות ואנרגטיות יורד, כי האנרגיה מתועלת לאיזשהו מקום - כשפים. עוד תופעה(דיי מאכזבת, למען האמת) כשמכשפה טבעית הופכת לאקטיבית, היא שעצם הפעולה של think and it happens יורד ב90%, וזה דיי מציק, ונותן את ההרגשה שהכוחות נעלמו. ואז, אין ברירה חוץ מלהטיל כשפים, בכל דרך שהמכשפה בוחרת, אבל עצם הפעולה המאגית המודעת נשמרת. אז בעצם, ההגדרה של מכשפה טבעית היא: אדם בעל יכולות פסיכומאגיות גבוהות מהממוצע, שמתבטאות באנרגיה פנימית חזקה, קסם טבעי, כוחות מולדים שונים(עבודה עם יסודות, קריאת מחשבות, חזיונות, תקשור טבעי וכו') וביכולת פיתוח כוחות ויכולות גבוהה יותר מהממוצע. אני חייבת לציין שאת ההגדרה ואת ההסברים פיתחתי עם כמה חברות שלי(רובן מכשפות טבעיות) ועם המשפחה שלי(כולם מכשפים טבעיים), תוך כדי צפיה בכאלה שהם לא טבעיים, אבל עוסקים במאגיה. כאן בא ההבדל בין מכשף לבין עוסק במאגיה. אדם יכול להיות מכשף ועוסק במאגיה, אבל לא כל אדם שהוא עוסק במאגיה יכול להיות מכשף. ד"א, הוויקה לא תומכת בתיאוריות האלה. היא שייכת בעיקר למאגיה טקסית(מכשפים טבעיים נועדו לרמות גבוהות יותר של קסם). ההגדרה תקפה לשני המינים למרות שנכתב במין נקבה
דנה

Swicca

New member
רגע אז זה בעצם יכול להיות ....

.... כל בנאדם שהוא מזל דגים (הקטע הרגשי והבעיות הנפשיות, שאף אחד לא יעלב אני אחד מהם :p ) !? אבל בסדר סיכמת את זה ממש יפה ! :) (הגעתי למסקנה שאת אדם חביב... חח זה לא קורה הרבה) כעיקרון עם הרוב אני די מסכים ועם יהיה מפגש פורום אני אשמח לדסקס על כך ! ^_^ אני אשמח לשמוע עוד תגובות ודיעות של אנשים בנושא !!! ...

peter Wi

New member
למעשה,

דגים הוא האחרון במזלות, וזה מסמל כוחות נפשיים גדולים וחיבור ל"ים הנשמות" הסופי, כביכול. כך שבני מזל דגים אכן מפותחים מבחינה רגשית והרבה פעמים גם מאגית מטבעם.

peter Wi

New member
שי, (אני יכול לקרוא לך שי נכון?)

אני ממליץ להכניס את ההודעה הזאת למאמרים. פיטר וויגין, חוזר. -עייף, מתוסכל, ועם הרבה מאוד מסעות אסטרליים ברקורד.

Candytuft faery

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה עם a lost angel

היא סיכמה את זה הכי יפה.
אין לי כח לשבת ולכתוב לך על זה. סורי. אני בהחלט מסכימה עם a lost angel לא סתם היא המומחית של הפורום.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אממממ... אני חושב שהיא התכוונה לכך שאת בצבע אדום

I am a freak

New member
דעותי בנושא-

תפרצות רגשות ויכולות מאגיות שונות- כאחד שהרגשות שלו משפיעים מאוד על ההתפתחות הרוחנית (והמאגית שלו) אני פשוט אגיד שבשבילי, הרגשות הן המקור בין הכי חזקים לקחת ממנו כוח כדי לבצע מטלה כשלהי שקשורה לנושא.
מכשפה טבעית- פשוט תקרא את מה שדנה כתבה, יש לה קצת יותר ניסיון ממני בנושא הזה.
שבוע טוב,

דנה. אני עוד הפעם לא מבין אותך..

את טוענת שיש מכשפים שנולדים עם מתת הכישוף וכאלה שמפתחים אותו? לכל אחד יש את היכולת הזו מלידה..אצל חלק זה בא ביותר בקלות מהרבה סיבות... אני יסכים שיש כאלו שיש להם מתת שמתקשר למאגיה, כגון ראיית הנולד, ריפוי וכדומה..למרות שכל אחד גם יכול לפתח את היכולות האלה אך בדרים שונות ואולי גם פחות יעילות.. אם הכוונה שלך היא מכשף טבעי הוא אחד שנולד עם היכולות לראות הילות, לקרוא מחשבות וכאלה בסגנון אז את טועה...זהו דבר הנקרא תפיסה על חושית.. לא משהו טבעי אלא דבר שכל אחד יכול לפתח ולא להאמין במאגיה בכלל... תקני אותי אם אני טועה.. ואולי תבהירי לי קצת יותר דברים בבקשה..

Swicca

New member
לא הבנת .....

.... הכוונה שכן לכולם יש את זה אבל למכשף טיבעי זה יותר מפותח ויותר חזק ! ....קאפיש?

A lost angel

New member
העולמות המאגיים שלנו שונים בתכלית.

כל התפיסה שלך שגויה. אני, למשל, מאמינה שיש אנשים שלא יכולים לעסוק במאגיה. למה?כי הם לא נועדו לזה. אין להם את 'זה'. אל תתווכח, באמת, זה עניין של אמונה. זו לא תפיסה על חושית. מה שמג'יק וכו' הכניס לך לראש, זה פשוט לא נכון. בעולם שלי לפחות. אני חושבת שיש דברים שלא כל אדם מסוגל לעשות או להיות. אני מאמינה באלוהים וחושבת שזה לא תלוי רק בנו. אז הנה ההסבר שלך דנה

דנה!!!!

את אומרת שהתפיסה שלי שגויה..אבל את אומרת לי לא להתווכח כי זה עניין של אמונה...אז אני לא יתווכח אני יגיד נחרצות שהתפיסה שלי לא שגויה..את תפיסתך אני לא ישלול.. האמת היא שהעניין על התפיסה על חושית למדתי מספר "מסע אל עולם הנסתר" של גונתן קיינר וקרל ריידר, מעוד ספר שלא נמצא בבית שלי, ומאתר אינטרנט באנגלית(ולא spell and magick) גם עם בטי היה לי וויכוח על זה... נכון לא כל אחד יכול לעשות הכול..אבל מבחינתי כישוף זה חלק מהתפתחות רוחנית, אבל יותר בצד החומרי..קצת סותר את עצמו אבל תביני לבד.. והרי אין אדם שלא יכול להתפת רוחנית נכון? והינה לך התגובה... חביב הקסם

A lost angel

New member
אני מצטערת.. רציתי לכתוב ש..

כל התפיסה שלך שונה משלי ויצא לי שגויה. אני לא פוסלת דיעות. אני פשוט לא מסכימה איתן.

Swicca

New member
כששני אנשים עם דיעות שונות .....

..... לא מקבלים את דעתו אחד של השני הויכוח לעולם לא ייגמר !!!

למעלה