היי מישהוא יכול

bono 126

New member
היי מישהוא יכול

להגיד לי מה קורה בסרט ומה נוח מגלם שם? כי ממש אין לי כוח לראות ובאמת ג´ניפר משחקת נורא ונוח מופיע בקצת סצינות אז... מה הטעם? אז מי שראה יכול להגיד לי מה קורה? וגם ראיתי בערוץ E מאחורי הקלעים וזה היה נורא איך שג,ניפר שחקה שם והסרט לא נראה משהוא מדהים! (אלא להפך נורא) לא נורא יכול ליהיות שיש כאלו שאוהבים את הסרט, אני אישית למרות שלא ראיתי, לא נדמה לי שאוהב אותו! אז שוב ואני חוזרת על אותה שאלה שוב ושוב מישהוא יכול לתת לי תקציר קטן על הסרט?

enough אבל באמת מספיק כבר!

בסרט ג´ניפר לופז משחקת אישה שהבעל שלה מכה אותה, אז היא מחליטה לברוח והוא רודף אחריה, ואז היא מחליטה לרצוח אותו (כרגיל אלימות...) נוח ויילי המדהים משחק שם את "רובי" שהוא מן חבר של הבעל והוש שוטר אבל הוא רע! הוא בקושי מופיע שם אבל כמו שמישהו אמר "אין תפקידים גדולים יש שחקנים גדולים." וההפך לגבי ג´ניפר לופז!

אני לא מסכימה איתכם לגבי ג´. לופז

לדעתי היא בסדר גמור. והסרט באמת לא משו
אבל אם גם ככה יש לכם ערב פנוי ואין לכם מה לעשות, בכל זאת כדאי לכם ללכת לצפות בו.

~*~gaL

New member
חחח...

אתם ממש גורמים לי לא לרצות ללכת לראות את הסרט.. הוא *כזה* גרוע? :) בקשר לג´ניפר לופז... בסרט שלה עם ג´ורג´ קלוני היא דווקא הייתה בסדר, וגם באנקונדה.

והנה תקציר הסרט מתוך האתר של וואלה

סלים (לופז) היא מלצרית בדיינר הפוגשת את מיטץ´ (קמפבל), גבר חלומותיה. הם מתאהבים ומתחתנים, אך האשור שלה מסתיים עד מהרה כשהיא מגלה שלבעלה יש מאהבת. כשהיא מתעמתת איתו מיטץ´ הופך לאלים וקובע חוקים שונים שיעכזרו לו לשלוט על סלים. כשההתעללות בה הופכת לחמורה יותר היא מבינה שהדרך היחידה לצאת מהתסבוכת היא להמלט. אבל מיטץ´ אינו מוותר, הוא מאתר את סלים, מתעלל בה, ומאיים עליה, כשהוא משתמש במערכת המשפטית לצידו. סלים מחליטה להתחיל ללמוד קרב מגע ולסגור את החשבון שלה בכוחות עצמה על ידי הריגת מיטץ´ במה שיראה כהגנה עצמית.

למעלה