היי מטאור

היי מטאור

הייתי מאוד שמחה אילו קיבלתי ייעוץ , שטחי אפילו. אז ככה מזה שנתיים בעלי ואני מוצאים עצמינו בתוך מערבולת שמאוד קשה לצאת ממנה, אנחנו מדברים הרבה על גירושין, השאלה ..מה יצא מזה? כלומר, יתכנו גירושין?? תאריך הלידה שלי 2-2-1965 תאריך לידה שלו 19-7-1962 אשמח אם אקבל תשובה לפני כניסת החג גלי

XמטאורX

New member
שבת שלום!../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif

היי גלי! היית רוצה מאוד לעזור לך, אבל הנושא הזה הוא מאוד אישי ולכן אני חושבת שכדאי שתפרסי בעצמך קלפים . אם אין ברשותך חבילת טארוט את יכולה לפרוס וירטואלית באתרו הנפלא של אורי רז, שצירפתי קישור אליו. אני ממליצה על הפריסה הקלטית, או פריסת מילים (ניסוח שאלה ממוקדת ושליפת קלף לכל מילה או צמד מילים+ קלף סיכום). את הפריסה תשלחי לכאן ואני אשתדל לפרש לך אותה. בהצלחה:) מטאור

מטאור, הנה פריסה קלטית, לבקשתך..

מלכת החרבות שוטה אביר הגביעים ארבעה מטבעות ארבעה מטבעות שני גביעים שש חרבות אביר המטות ארבעה חרבות נער החרבות מקווה שאכן תוכלי לעזור לי תודה מראש גלי מטאור, מאוד חשובה לי תגובתך, שוב תודה

longshut1

New member
כמה הבהרות,אם תוכלי..

כתבת סדרה של קלפים-זה בהתאמה לקלפים 1-10? האם התייחסותך לקלטית היא כדלקמן: 1-מצב בסיסי 2-מפריע,עוזר 3-עבר 4-הווה 5-פוטנציאל 6-עתיד 7-את בעיני עצמך 8-את בעיני הסביבה 9-פוחדת,רוצה 10-תוצאה ?

היי מטאור

שלום לך אני חדשה בקטע, לכן לא הכי מבינה אותך אשמח באם תנחי אותי , ותעזרי לי לפרוס בצורה הנכונה. תודה מראש גלי

uriraz

New member
תשובה לגלי

נראה לי שמטאור לא שמה לב שאכן ציינת עשרה קלפים בהודעה שלך. הנקודה שאת צריכה לאמר באיזה מיקום יצא כל קלף - שם העמדה או מספרה.

longshut1

New member
4 מטבעות מופיע פעמיים-לכך התכוונתי

כשציינתי שיש רק 9 קלפים. יום נעים

XמטאורX

New member
לדעתי............................./images/Emo41.gif

היי! למרות שציינת בהודעתך רק 9 קלפים (קלף 4 מטבעות מופיע פעמיים) אני אפרש את פריסתך תוך ראיה כללית וזאת בהנחה שהבתים של הקלפים הם כמו בפריסה הקלטית הרגילה, או כמו שהזכיר לונגשוט בהודעתו: 1-מצב בסיסי 2-מפריע,עוזר 3-עבר 4-הווה 5-פוטנציאל 6-עתיד 7-את בעיני עצמך 8-את בעיני הסביבה 9-פוחדת,רוצה 10-תוצאה הקשר ביניכם עבר הרבה טלטלות, אבל עכשיו את מרגישה צורך בשינוי גישה, ולמרות זאת קשה לך לקדם את הרעיונות האלה בגלל גורמים חיצוניים ופנימיים שלא מאפשרים זאת. למרות הרעיונות החדשים שמניעים אותך ומביאים אותך לפעול בצורה חופשית וספונטנית קיימת עדיין הרגשה חזקה של חוסר כיוון בקשר ואיבוד דרך, מטרה, וכו´. העבר האיר לכם פנים, הקשר ביניכם היה טוב גם מבחינה ידידותית והכרה טובה 1 של ה2, הייתה נכונות לשיתוף פעולה, אך כל אלו לא הוכיחו את עצמם בעת משבר. הווה- עד כה הרגשת מבוססת במצבך, ביטחון וכו´, אך מעתה מתעורר הצורך לשמור על מה שיש בכל מחיר, ולהחזיק בנישואים האלה בכל הכוח, למרות זאת ישנו מעט מאוד שיתוף פעולה ונכונות לפשרות . הפוטנציאל הקיים בקשר ביניכם הוא אדיר, יש הרמוניה, יש זרימה, יש תשוקה, משיכה - מה עוד צריך? אהה! לפתור את המחלוקות ולהיות נכונים לפשרות, שזה דבר שבכלל לא קיים ע"פ הקלפים... עתיד- יש סיכוי טוב לפתרון המשבר, הסיוע, יתכן, יגיע ממקור חיצוני - אולי ייעוץ? אולי תיווך? פתרון חיצוני שקשור לסכסוך..? יש צורך לנוח ולהרגע ממה שהיה. הסביבה רואה את הצורך לפתור את הבעיות עכשיו לפני שיהיה מאוחר מידי ומעודדת להגיע למצב האידיאלי שהיה לפני הסכסוך ע"י תיקון טעויות העבר, ללא השארת עכבות . החששות - פחד מכך שלא יהיה ניתן להביא את הקשר למה שהיה, פחד מכך שכבר "מאוחר מידי" לפתור את הבעיות ובכל אבוד, פחד מכך שיווצר נתק ממושך ביניכם. אך קלף הסיכום והתוצאה מראה בצורה בולטת את המפתח לפתרון- למרות שקיימים חששות והיסוסים רבים, הדבר הכי חשוב זה התקשורת וזה בעצם מה שחסר בקשר שלכם בכל מה שנוגע לבעיות, כל 1 מתבצר בעמדתו ומתקשה להגיע לפשרה או לבוא לקראת האחר. סה"כ אני רואה מע´ יחסים שמורכבת מאהבה הדדית אבל גם הרבה יצרים, וקושי בויתורים. אך זה עדיין לא סיבה להתייצב ברבנות.... לא? מטאור

היי מטאור, דעתי כדעתך, אך לצערי לא.

מסוגלת לתפקד כבר במערכת הקיימת. תודה לך על העזרה, ולדעתי עשית זאת בצורה יוצאת מן הכלל. איך אני יכולה ללמוד את הפריסה בעצמי? מאז ומתמיד התעניינתי בזה. אשמח להיעזר בך ובחברים בנוספים. תודה מראש גלי ולא, זאת לא סיבה להתייצב ברבנות, אך בשביל הדברים הנוספים, כנראה שכן. לעת עתה אני אלך עם מה שאמרת, כי הבהרת לי כמה דברים אותם שחכתי, כמו אהבה, הבנה, וזוגיות. כמה נפלא שניתן עוד לשמוע מילים אלו מחבר אחר, ולביזכר שהם קיימים אצלך. ואת עוררת אצלי את המתים. מודה לך על כך. מועדים לשמחה גלי

XמטאורX

New member
היי היי היי../images/Emo166.gif

וואו תודה איזה פידבקים...... אני מסמיקה!
לשאלתך, איך את יכולה ללמוד את הפריסה בעצמך? אולי תתחילי מללמוד את הפירושים של כל קלף לחוד בפריסה ואז תעשי 1+1 ותראי איך דברים מתחברים לך, ומקבלים משמעות חדשה שקשורה לפריסה. ...ואני ממש שמחה שהעלתי אצלך תובנות חדשות ואולי באמצעות הקלפים תראי את העניין מזוויות חדשות ואולי קצת שונות. בהצלחה וחג שמח מטאור

longshut1

New member
היי גלי

מה שלומך? בהמשך לעצתה של מטאור באשר לדרך הבנה עצמית של הפריסה,הצעתי לך היא בנוסף לכך לקרוא את ההודעות השונות בפורום,כך תספגי את האווירה של בניית וסגנון פירושים לפריסות,כמו גם דיונים שונים ומגוונים על הקלפים. אשמח לראותך משתתפת בפורום ועד אז,יום נעים

למעלה