היי, מחפשת קצת עזרה

היי, מחפשת קצת עזרה

היי כולן, אני יסמין, מתחילה ורוצה לעשות דברים כמו שצריך,
הייתי רוצה למצוא מישהי בעלת ידע שתוכל ותרצה להיות איתי בקשר כדי לכוון אותי לפחות בהתחלת הדרך....

ברוכה הבאה
מה בדיוק את רוצה לעשות

כמה דברים בנסיבות מעט מוגבלות

כמובן לרדת במשקל , להיכנס לכושר ולהכניס את הגוף לפרופורציות נכונות.
אין לי אפשרות ללכת למכון כושר או להתאמן בכלל מחוץ לבית, אבל מה שכן יש לי בבית המון משקולות מכמה סוגים , כולל מוט ומיטה.... מלבד אלו אין לי הרבה אפשרויות חוץ מהאינטרנט סרטונים ביו טיוב (fitness blender) אבל אני מרגישה די אבודה במה לעשות נכון ואיך...
תודה
:)

אם הבנתי נכון, את רוצה תכנית אימונים כמו

בחדר כושר.
לא חושבת שאפשר לכתוב לך אחת כזו פה.
מה גם שאת כותבת על מגבלות כלשהן שאינן ברורות אך נראה שדורשות התייחסות.

נראה לי שעדיף שתקבלי יעוץ אישי ממי שיכול להבין את צרכייך. לא חושבת שעצות אינטרנטיות מתאימות פה.

לזה התכוונתי

יש כמה עניינים שדורשים התייחסות לכן אמרתי שהייתי שמחה למצוא מישהי להיות איתה בקשר ( מיילים, טלפון....פעם בשבוע - לא חתונה כמובן) , לו חיפשתי עצות אינטרנטיות יכלתי למצא אותן בקלות בכל מקום ברשת.
תודה

את מחפשת

מאמנ/ת כושר אישי. רובם לא עובדים בהתנדבות.
פעילות שהיא בתוך הבית, ובייחוד אם זה תרגילי כח בעזרת גומיות או משקולות, דורשת יותר השגחה והקפדה על דיוק בביצוע מאשר פעילות אירובית מתונה כמו הליכה.
כל הדרכה לתרגילים שתינתן מרחוק שווה בדיוק כמו הדגמה או סרטון מהרשת, מפני שמי שנותן לך אותה לא יכול להתרשם ממראך, רמת הבנתך את התרגילים ורמת הביצוע שלך.
אני חושבת שיותר נכון להשקיע בכמה מפגשים של הדרכה בתשלום, להתאים את התכנית אלייך ואל האמצעים העומדים לרשותך, ואח"כ ניתן לעבור למפגשים רחוקים זה מזה או ייעוץ טלפוני (שגם הוא לרוב לא ניתן בחינם).
בייחוד אם את מתחילה, אם יש גורמים מגבילים ו"עיניינים הדורשים התייחסות" לא הייתי בונה על משהו מזדמן ומאולתר.

אני מחזקת אותך על ההחלטה להתחיל בעשיה ובתהליך של שינוי ומקווה שתעשי זאת בצורה בריאה ונכונה.
את מוזמת לפה תמיד לשתף ולהתייעץ.

עוד אפשרות היא לקנות ספר על הנושא

אני לא מכירה משהו ספציפי אבל בטוחה שיש בחנויות

מור שלז

New member
ברוכה הבאה קודם כל

אני חושבת שטוב את עושה שאת מחפשת הכוונה וייעוץ בתחילת הדרך. ההתחלה היא קשה מספיק גם ככה, וכשיש מישהי שיכולה לעזור ולייעץ זה עוזר מאוד.

כמו שכבר כתבו מעלי, ייעוץ מקצועי מהסוג שאת מחפשת, עולה כסף, אבל זה בהחלט שווה את זה.
כדאי מאוד שהקשר יהיה לא רק וירטואלי, אלא גם מישהי שתפגוש אותך, תראה אותך באימון ותוכל לתת פידבקים ספציפיים. בעיני אין תחליף למפגש אישי שכזה.

אם תכתבי מאיפה את בארץ, אולי נוכל לכוון יותר בהמלצות (או לחילופין יוכלו ליצור איתך קשר ישירות במסרים)

בהצלחה

למעלה