היי , מחפשת עזרה ...

היי , מחפשת עזרה ...

היי לכולם, בת 22.. אני פשוט לא יודעת כבר מה לעשות. אני מרגישה כל כך רע, כל הזמן וכל דבר כמעט גורם לי לבכות, יש לי רצון רק להשאר במיטה ולישון, אני מרגישה שלפעמים אני אוכלת מתוך התקף ולא כי אני באמת רעבה. אין לי רצון לעשות כלום, לפעמים אני מתרצת את זה כעצלנות אבל אני לא יודעת אם זאת באמת התשובה. השנה התחלתי ללמוד כי חשבתי שזה יגרום לי להרגיש חיה, להרגיש שאני עושה משהו- אבל חוץ מלרגיש חוסר משמעות גדול אני לא מרגישה כלום. הייתי בעבר בטיפול במשך שנה- אבל לא הרגשתי במשך הטיפול ואחריו שזה עזר לי במשהו. נמאס לי להרגיש רע :( וכל כך לא טוב , ושהכל כל כך משעמם וחסר טעם משמעות. איך אני משנה את זה ??? תודה מראש ...

גרא.

New member
בת 22,על פניו נשמע כאילו את עוברת משבר דכאוני

אבל יכולות להיות גם סבות פיזיולוגיות למה שעובר עלייך.בכדי לשנות ולהשתנות,כדאי להתחיל בביקור אצל רופא המשפחה,והוא אחרי שיבדוק אותך,יפנה אותך לכתובת המתאימה.תתכן בדיקה אצל אנדוקרינולוג,אולי שיחה עם פסיכאטר/פסיכולוג.

במשבר דכאוני אתה מתכוון לדיכאון?

בנוסף, נזכרתי עכשיו שהייתי אצל רופא המשפחה והוא שלל בעיות רפואיות וגם אמר שאולי כדאי לשקול עזרה של פסיכולוג. הבעיה היא שהייתי בטיפול שנה - ולא היה אצלי שום שיפור. פשוט הר געש שמחכה להתפרץ...

יש מספר שיטות טיפול ומגוון מטפלים

אם טיפול לא עוזר - כדאי להחליפו באחד שכן עוזר. נ.ב. לתשומת ליבך לא רק מצבים רפואיים אלא גם החומרים הבאים עשוים להגביר דכאון: ניקוטין, אלכוהול, גלולות, רואקטן, סטרואידים בנוסף ישנם מצבים רפואיים שלא ניתן לבדוק אצל רופא משפחה - למשל הפרעת שינה (אם את לא ישנה טוב זה גם מגביר חרדה ודכאון) וכדאי לבדוק אצל רופא רלוונטי (למשל להפרעות שינה לפנות לרופא אף אוזן גרון כדי לקבל הפניה).

למעלה