היי..... מזל-טוב

O belive it O

New member
היי..... מזל-טוב

אני חדשה כמו כולם אז חשבתי כדי להכיר אחד את השני נרשום כל אחד : שם גיל דמות אהובה דמות שנואה דמות מיותרת זוג אהוב ה- TEEN האהוב בעד נגד סופוילרים אז שת פו פעולה ותענו...........

I LOVE COCO

New member
../images/Emo98.gif שלום לכולם../images/Emo70.gif

שם: הדר מורלי גיל: 15.5 דמות אהובה:יש שניים.... הופ ובו
דמות שנואה:סמי וסטפנו
דמות מיותרת:אוקיי אז ככה סמי צריכה או להשתנות או לעוף כי היא כבר מעצבנת ואותו דבר לגבי סטפנו
זוג אוהב: בו והופ כמובן!!!
ה-TEEN: אין לי מושג
בעד או נגד ספוילרים: בעד
וחשבתי על כמה שאלות חדשות: אי סי קיו:265361165
אימייל: [email protected]
מסנג'ר: לי אין....
תאריך לידה: 27.6.88
באיזה עוד פורומים משתתפים: המורדים והייתי גם בטלנובלות אבל הפורום הזה מעצבן כבר
למי שיש עוד שאלות שיוסיף...
נ.ב האמת שאני לא רואה כבר ימי חיינו אבל יוצא ל מידי פעם לראות.... ונעים מאוד להכיר

הצילצול

New member
קודם כל ברוכה הבאה מתוקה ../images/Emo140.gif

ואחלה פורום יש פה. פשוט סידרה מהממת! שם: ליאת גיל: 21 ועדיין מטורפת על הסידרה הזאת דמות אהובה: בו! דמות שנואה: התחלתי לשנוא את אייב קרבר וגם את ניקול דמות מיותרת: ברנדון זוג אהוב: בו והופ TEEN אהוב: שון דגלס

free soul

New member
שלום!! אחלה פורום!../images/Emo24.gif

שלום אנשים! אני חולה על האופרת הסבון הזה!! אין כמוה! אז הינה זה מתחיל... אני חדשה כמו כולם אז חשבתי כדי להכיר אחד את השני נרשום כל אחד שם free soul גיל
21 דמות אהובה אז אהבתי את קריסטין!! אבל, אני כעת אוהבת את הופ
דמות שנואה קייט.. היא כזאת מעצבנת!
דמות מיותרת אממ... ויל? אם כבר תחליפו במישהו שיודע לדבר..
זוג אהוב בו והופ
או ג'ון ומרלנה
ה- TEEN האהוב בל ושון די! בעד נגד סופוילרים בטח שבעד!!

Noopy

New member
אוקיי...אז...

שם: נופר דמות אהובה: הופ/ג'ינה. דמות שנואה: אוסטין המעצבן הזה!! דמות מיותרת: א-ו-ס-ט-י-ן!!! זוג אהוב: בו + הופ ה-TEEN האהוב: שון
בעד נגד ספויילרים: תלוי למי הם קשורים... ואם יש לי אפשרות לראות את הפרקים...

python 4

New member
יו איזה התרגשות!

אוקי, הנה זה בא: שם: חסוי מטעמי בטחון לאומי גיל: 27... כן, כן, זקן חברי הפורום. דמות אהובה: סטפנו, כמובן, וגם קייטי האלוהית דמות שנואה: הופסי דייזי
שגם בימיה הטובים (ואין הרבה כאלה) היא מצליחה להעביר לי צמרמורת בגב
דמות מיותרת: אליס, כמובן, שלא יודעת מה המונח exit stage left אומר. זוג אהוב: או...
... אני וקייט, כמובן (למרות שויקטור הזה מנסה לחצוץ בינינו ללא הפסק) הטין האהוב: אין כזה. לא מזדהה איתם. כבר לא הייתי טין 8 שנים, ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. ספויילרים: bring it on!

maj

New member
../images/Emo9.gif

אממ...קוראים לי טלי אני בת 14 דמות אהובה- מרלנה דמות שנואה- וואו יש מלאאאא.....חחחחח.... דמות מיותרת- גרטה! פעם אהבתי אותה אבל אז היא התחילה לצרוח! זוג אהוב- ג'ון ומרלנה TEEN אהוב- נראה לי שבל.. אני בעדדדדד ספוילרים!!

maj

New member
ועוד כמה דברים שוליים.....

האייסיקיו שלי (שאני כעט לא נכנסת אליו עקב הרעש המחריד של קבלות ההודעה..): 144873633 מסנג'ר (נמצאת בו יום וליל! LOL) : [email protected] וואו, איזה מזל שאני לא לבד חדשה כאן!!!
ואיזה אנשים זקנים יש כאן!! חחחחחחחחחחחח.......סתם קשישים, אל תעלבו...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהיי אני חדשה!!!!!../images/Emo65.gif

א- אני נורא נורא נורא שמחה שפתחו פורום לימי חיינו אני רואה את הסדרה מגיל 9 בערך...והיום אני בת 15...
ב- השאלון: שם:מרים גיל:15 דמות אהובה: כיום הוא אריק
פעם זאת הייתה קריסטן(נראה לי שככה קראו לבת של סטפנו לא?) דמות שנואה: מ-ר-ל-נ-ה יאוו מתחסדת כזאת..יאק...וניקול זוג אהוב:גרטה ואריק הTEEN האהוב-אריק נחשב טין????
אם לא אז פיליפ מושלם!!! ואני בעד
..

shasha14

New member
תשובות../images/Emo26.gif

שם: שרון גיל: 14 דמות אהובה: שון וג'ינה דמות שנואה: ניקול וסמי דמות מיותרת: ניקול ואוסטין זוג אהוב:בל ושון
ה- TEEN האהוב : בל ושון בעד נגד סופוילרים: בעד

תשובות../images/Emo58.gif

שם: נוי גיל:15 דמותת אהובה: שון,קלואי והופ דמות שנואה: ויקטור דמות מיותרת: ג'ייסון וברנדון זוג אהוב: קלואינ ובריידי (אח של בל שחזר מפנמייה והוא וקלואי התאהבו והוא יגנוב אותה מפיליפ) TEEN אהוב: שון, קלואי ומימי

O belive it O

New member
אחרי שכולם רשמו חחח

תורי כמשהי שפתחה את הנושא אתם בטח אומרים שאני לא אמורה להיות אחרונה חחח
שם : אולה גיל : 15 דמות האהובה : בו דמות שנואה : ניקול דמות מיותרת : גרטה ה- TEEN : שון ובל
ספוילרים אני בעד איי סי קיו - 166486833

למעלה