היי מור,

moricarmel

New member
היי מור,

גם אני מור מחיפה וגם אני הייתי אצל קלדרון שחתם את הגולל על הביציות שלי. קראתי קצת מה הבנות רשמו לך וזה שלב חשוב בהחלטה- לקרוא את החוויות של כמה שיותר נשים ככה מגבשים דעה אמינה יותר בצירוף ל- פגישות עם יועצי /אחיות המסלולים .
גם אני בסוף החלטתי ללכת על הדסה אחרי פגישה באלישע ובאסותא רמת החייל , דרך אגב שתיהן הרתיעו אותי מאוד למרות העלות הנמוכה יותר ובשתיהן הרגשתי שעדיין לא מצאתי את המקום החם והמחבק שיענה לצרכים שלי.
אני חושבת שלמרות שזה ייקח קצת זמן תנסי לקבוע פגישות לפחות בשניי מקומות כדי שתהיה לך השוואה .
דרך אגב הנסיעות לירושלים מאוד מועטות ( פעמיים ) ופעם אחת לברנו והכי חשוב וכיף שזה הצליח (טפו טפו טפו) והייתה חוויה טובה לכל אורך הדרך החל מהפגישה הראשונית עם הרופא ,ההתנהלות מול האחיות במעקב לפני הנסיעה וגם כמובן הנסיעה עצמה. אני בחרתי לנסוע עצמאית וקיבלתי מענה זמין לכל שאלה ובעיה שהתעוררה .
את המעקב לפני הנסיעה עשיתי במרכז לבריאות האישה עד אחרי הנסיעה כאשר יש דופק לעובר (קופ"ח לאומית)
אני מאחלת לך בהצלחה בדרך שתבחרי ובכל שאלה תוכלי לפנות אליי בשמחה ..

Koala Bear 1

New member
היי מור!

האם תוכלי לומר מי היה הרופא שליווה אתכם בהדסה? אשמח לשמוע מי העניק את היחס החם והמחבק...

שמחה לשמוע על החוויה החיובית!
תודה רבה רבה!

moricarmel

New member
היי,

הרופא של היה ד״ר טל עמבר . הוא באמת היה מקסים אבל חשוב לדעת שרוב ההתנהלות הייתה מול המזכירות ושהן נתנו לי מענה אדיב ומהיר כשהייתי צריכה אותן או בהדרכה של התהליך. לעומת זאת הבנתי שפרופסור רבל קצת אנטיפט אבל זה יכול להיות חוות דעת אחת ובעצם הוא יתגלה כמאוד מקצועי אז שווה לבדוק עם מטופלת נוספת שלו. בהצלחה!

moricarmel

New member
היי,

הרופא של היה ד״ר טל עמבר . הוא באמת היה מקסים אבל חשוב לדעת שרוב ההתנהלות הייתה מול המזכירות ושהן נתנו לי מענה אדיב ומהיר כשהייתי צריכה אותן או בהדרכה של התהליך. לעומת זאת הבנתי שפרופסור רבל קצת אנטיפט אבל זה יכול להיות חוות דעת אחת ובעצם הוא יתגלה כמאוד מקצועי אז שווה לבדוק עם מטופלת נוספת שלו. בהצלחה!

למעלה