היי מורני.....

היי מורני.....

מקווה שהיה לך תחילת סמסטר נחמד ביום הראשון. אני מצטער על ``ההתנתקות`` אתמול.....ההסעה שלי לחיפה הגיעה....והייתי חייב לרוץ. שיהיה לך יום נעים....ומלא מלא לימודים *לא, סתם בצחוק* תומר.
 

מורני !

New member
הולדן :)

היי חומד... איך הלך לך בלימודים?? לי.. אל תשאל.. בהזדמנות אחרת אספר לך.. :) וזה בסדר תארתי לעצמי שזה מה שקרה... אגב.. יש לך מתחזה בצאט- ידוע לך? יום מעולה גם לך!!!
 
מורני H-(

קודם כל, אותו מתחזה מוכר לי... וזה באמת השם שלו בצ`אט....אלא שאני הייתי לפניו...אבל מאז הפסקתי להגיע לצ`אט. בכלל, היתה תקופה שאני הייתי ידוע בצ`אט בשם: ``הולדנ`` וכל הכתיבה שלי הייתה בלי אותיות סופיות.. נשמע רע...אני יודע...אבל התרגלתי לכתוב כבר בלי אותיות סופיות. כאשר חזרתי לשם הולדן....אותו ``כוכב`` הגיע ואמר שתפסתי לו את השם. ובכן, צר לי על כך.... ואני מניח שכאשר אני אחזור לצ`אט, אני אחזור בשם ``הולדן קולפילד`` כמו בפורום. בכל מקרה, אתה יודע, ואת יודעת (בחפץ חשוד אסור לגעת), שאני לא נמצא בצ`אט באמצע שבוע...:) אז את יכולה להיות בטוחה שזה לא אני :) ועוד משהו מורני....תבדקי דואר! חשוב ! שלך, תומר :)
 
למעלה