היי מה שלומכם

matan 18

New member
היי מה שלומכם

סיימתי אתמול טירונות ונכנסתי לכאן כדי לראות את ההתקדמות בפורום ולהיזכר הימים הטובים... מה שלומכם אוהבי הדרגון בול? יש חדש?

g0tenx

New member
הכל רגיל ..

חוץ מדבר אחד שהתחלתי לא מזמן.. כל שבוע הוא שבוע של דמות אחרת.. השבוע הוא שבוע גואהן אחרי שבוע גוקו ושבוע וג'יטה..

Brolly

New member
וואלה? סיימת טירונות, מזל טוב

אני מניח שזאת הייתה טירונות 02 כי לא נראה לי שנעדרת פה מהפורום יותר מדי זמן
איך היה בטירונות, תספר חוויות

מה קורה גבררר?

לא היתה כאן ממש התקדמות מאז שעזבת ..תסתכל בדפים הקודמים שתראה שלא הפסדת הרבה..חוץ מזה, איפה היתה הטירונות שלך? ומה תעשה בשירות שלך? גם אני מתגייס עוד 19 ימים..

מה קורה גבררר?

לא היתה כאן ממש התקדמות מאז שעזבת ..תסתכל בדפים הקודמים שתראה שלא הפסדת הרבה..חוץ מזה, איפה היתה הטירונות שלך? ומה תעשה בשירות שלך? גם אני מתגייס עוד 19 ימים..

matan 18

New member
טירונות

היה נחמד ומאתגר לימדו אותי מה זה לקום כל יום ב4 ולא להתלונן יותר מידי ואיך זה לאכול אוכל בטעם חרא.. הטירונות היתה במחנה 80 או כמו שהמ"פ שלי אוהב לקרוא למקום בתר דוטן שזה השם המקצועי של המקום. עכשיו אני מחכה ליום ראשון שהקורס שלי בבד 6 צריפין יתחיל ואני יהיה נהד יחידה כלומר נהג בשטחים על האמרים. אם מישהו מחפש עצה מה כדי לכחת לטירונות אז זה: שלוש גלילים של נייר טואלט ועוד שלושה חבילות של טישו. פשוט חובה. אני מתגעגע לפורום ואין לי כל כך איך להשתתף באסה. ואין לי אינטרנט בפלאפון. אז תודה על קבלת הפנים ושבוע וג'יטה נשמה אחלה שבוע בהצלחה.

אהה אז הסתדרת בצבא..!

אני הולך לקרבי ..(הנדסה קרבית ) אני אוכל סרטים אם זה שווה לי או לא..דרך אגב אינטרנט בפלאפון עולה בסביבות 10 שח בחודש...אבל לא נראה לי שבזמן החופשי שלך אתה באמת תכנס לפורום בצבא..כשאני אהיה בצבא עוד שבועיים אני אנסה להעביר לכם חוויות בזמן אמת..(עלילות ראובן המלאך בצ"הל...)

בבודוקאי 3...... איך משיגים ..

איך משיגים סופר סאיין 4 למקיטה???? לא לגוקו.. תענו לי מהר.... בבקשה..

זה שגיעת כתיב!!!!../images/Emo46.gif

התכבנתי: איך משיגים סופר סאיין 4!!! למקיטה.. בבודוקאי 3!!??????????????????????????????????????? תענו מהר...

T h e N a m e

New member
פשוט מאוד....

תלך עם וג'יטה....ותילחם במאג'ין בוו...ואז תפסיד בכוונה..... תתעצבן....זרוק את השלט על הסוני....והכל יסתדר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה