היי מה קורה ??!

היי מה קורה ??!

חזרתי מההופעה של מאיה!! היה מדהים והיא הייתה מדהימה אז ככה שמעו... בהתחלה הגעתי ב-10:00 -9:00 לביג הגעתי שאלתי עם מאיה שם ובסוף היסתבר שמאיה באה רק ב-2:00 וחיכיתי 4 שעות בשבילה .... ואז הגיעה אוטו גדול וכולם חשבו שזאת מאיה ירדה מישהי עם שער שחור ומשקפי שמש ובסוף זאת לא הייתה היא .. אני חשבתי שזאת היא וחברות שלי ואחותי דחפו אותי פנימה מהגדר ונפלתי על הרצפה ואז גיליתי שזאת לא היא... חיכיתי בפנים (אם כבר נכנסתי אני לא יצא חח..) בסוף היא הגיעה כולם היתנפלו עליה שלחתי לה נשיקה והיא החזירה לי עם חיוך.. ואז העלו אותה על הבמה .. בקשתי ממלא אנשים שיכניסו אותי למתכם של הבמה ולא הסכימו בקשתי משוטר אלף פעם שיכניס אותי כדאי שאני יצלם והוא לא הסכים ואז נכנסו כמה ילדים...ואז הוא ראה אותי והכניס אותי (כי זה לא פייר ) אז צילמתי אותה מלא אחר-כך שהיא נכנסה לאוטו היא קיבלה מכה ממשהו ובכתה ואז היא אמרה שלום לכולם עם הרבה חיוכים חשבתי שאני יפגוש אותה כי היא הייתה ממש מטר ממני אבל לא לא דיברתי איתה או משהו ולא הצתלמתי איתה ואין לי חתימה כי היא בדרך עכשיו ממש ברגע זה לעוד הופעה... את התמונות אני ישרשר עוד שעה.....בערך..שעתיים גג ואם לא אז יש לי בעיה...במחשב!!

חפשתי אותך שם בביג יערה

אמרת לי שתביא את השלט הוורוד ואת צודקת היא הופיעה בשעה 2 היא שרה את כל השירים חוץ מהשיר כשאתה נשבר אני ישים את התמנות אולי מחר הייתי עם חולצת כאוס חורפית בצבע כתם כחול ממש נהנתי הרגשתי את עצמי שאני החבר של מאיה שבת שלום וחג שמח

יאאאאאאא איזה כיףףףף לכם

מסכנה שלי היא בכתההההה אני מחכה לתמונותתת שמחה שנהנתם שבת שלום לכולם וחג שמח

היה ממש כיף ואת התמונות אני..

מחר אני צריכה להעביר את זה למשהו שישים את זה בפורום אני לא יכולה לשים את התמונות אז מי שיכול שידבר איתי...

עוד תמונות מהעדלאידע באתר הזה

גם באתר הזה יש תמונות שלי עם המפורסמים שבטח חלק ממכם ראה אותם

יעריתוש שמחה שנהנת!!../images/Emo13.gif

עם אלעד דיברתי כבר ב-ICQ איזה חבל שהיא לא שרה את "כשאתה נשבר"... מחכה לתמונות

k a b o o k

New member
שמח שנהנת נשמה../images/Emo13.gif

מחכים לתמונת
איזו מסכנה מאיו'ש על המכה.. אבל בטח עבר כבר

שמחה שנהנת:) וכפרה על מאיוש

שליי בכתהההה ... לא נורא זה יעבור לה שתחשוב עליי חח;) סתם סתם !! מחכה לתמונות!!

למעלה