היי.. מה קורה?

rotemi26

New member
היי.. מה קורה?

קוראים לי רותם.. ולמרות שאני לא גרה/ הולכת לגור מתישהו בחו"ל נכנסתי לפורום כי הוא נראה לי ממש ממש מגניב!... ד"א.. למישהו יש תמונות מאוסטרליה ( זה המקום שהכי הייתי רוצה לגור בו..).. תודה..!.. :)

liat tal

New member
היי לך

גם אני חדשה פה מהשבוע וגרה בישראל, אבל כן מתכננת מגורים בעתיד בחו"ל, ואוסטרליה לגמרי מדהימה!!!! אני מתה להגיע לשם!

rotemi26

New member
וואי.. איזה כייף לך!

גם אני מתה להגיע באוסטרליה.. מכמה סיבות: 1. בנים חמודים לאללה! 2. מבטא מדהים!! 3. אני ממש הייתי רוצה ללמוד לגלוש שם.. 4. הנוף ממש יפה ויש שם מלא חיות שבארץ אין... אוף! עכשיו יש לי חשק לטוס לשם אבל אני לא יכולה.... :(

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifוואי גלישה זה קשה לאללה

כשלמדתי שם באוסטרליה אז אממ בבצפר היה לנו בשיעור ספורט 4 שעות רצוף ואממ בשיעורים האלה נסענו לים ולמדנו לגלוש וזה קשה
אבל כיף

rotemi26

New member
כן..גם אני ניסיתי פעם לגלוש, זה מזה

קשה... אבל אם לומדים המון אז מצליחים... 4 שעות ספורט רצוף??! אני לא הייתי שורדת שעתיים!.. ד"א.. איפה את גרה עכשיו? בארץ?

liat tal

New member
כן הא?

לגמרי נשמע כיף שיעור ספורט בים ולילמוד גלישה! וכן! נשמעת לגמרי אחלה ארץ!!

liat tal

New member
ולמה את כ"כ לא יכולה?

לימודים או משהו? ולא נורא, תמיד תוכלי לטוס בהמשך... ואין על הנוף של אוסטרליה!! הוא לגמרי מדהים!! האמת שיש לי משפחה שם ואני כ"כ רוצה כבר להגיע לשם...

MissUnKnown

New member
wow

you want to live in ausie, how cool is that? you dont know what you are missing, all those hot blonde obese that have fish n chips everynight. and you dont know what you are missing with their astonishing accent that is hard to undertand. but the most amazing thing is that you will increase your chances in the lottery for skin cancer there.

rotemi26

New member
איזה כייף לך... לכמה זמן? או שזה

לתמיד...?...(בכל מקרה ממש כייף לך.!!.)

Valermos

New member
מה כיף כל כך ?

מה כיף כל כך בלעבור לארץ אחרת? וזה לא משנה אם זה אוסטרליה, או ארה"ב, או אירופה או לא יודע מה. לעבור לארץ זרה זה לא כזה "כיף". אין לך מושג מה זה. את חושבת שלעבור זה לטוס לארץ חדשה, אתה נוחת ואתה ישר מכיר 50 אלף כוסונים בלונדיניים, כל היום אתה בקניון או משו, מעביר צחוקים עם החברים החדשים וכל היום מסתלבט? הצחקת אותי. רק שתדעי, אנשים בחו"ל הם לא כמו אנשים בישראל. לא תמיד מקבלים אותך ישר ואתה נכנס לחמולה שלהם, זה יכול לקחת הרבהה זמן עד שיהיו לך חברים. בהפסקות אתה מסתובב לבד כי בהתחלה אין לך בכלל עם מי לשבת, וכשיש לך עם מי לשבת, אין לך שום דרך לדעת אם הם לא מלכלכים עלייך מאחורי הגב, כי המנטליות של האנשים פה, כמו שכבר אמרתי, היא לא כמו של הישראלים. ואת יודעת כמה זמן אני כבר בלי הדברים שלי? כמעט 3 חודשים. ארזנו מוקדם, שלחנו את המכולה מוקדם, והיא עדיין באיחור. אז כן, יש פה קניוני ענק וטונות של דברים שאין בארץ, ודברים יותר זולים ובנות יותר שוות (אין ספק), אבל מה כל זה משנה כשאתה חדש, לבד, בארץ זרה?? סורי אם אני בא קצת בהגזמה פה, אני פשוט שופך עצבים.

kit k@t

New member
ברור,

כי בישראל אנשים פשוט רצים אליך כשאתה לא מכיר אותם.... פחחחח בכל מקום זה לוקח זמן... וגם לך הכל יסתדר. קאט

Valermos

New member
לא יודע איפה את למדת בישראל...

אבל כשאלינו באו אנשים חדשים קיבלנו אותם יפה מאוד.

למעלה