היי, מה קורה?

• פותח הנושא RBRB
  • פורסם בתאריך

RBRB

New member
היי, מה קורה?

אני חדש פה מה דעתכם שכל אחד יעלה פה תמונה של האופנוע שלו?

Mitzubishi

New member
רעיון מצויין, הנה שלי: אבל אתם חייבים ללכת בדיוק לפי ההוראות, אחרת זה לא יעבוד. מצד שני, אני מבטיח לכם שתראו תמונה שבחיים לא ראיתם. באחריות! הורידו את הקובץ try.doc. עליכם לשנות את הסיומת שלו מ- doc ל- zip. למה? כי המערכת המפגרת של הפורום הזה מאפשרת לשלוח רק קבצים בגודל של עד 250KB, ולא נותנת לשלוח קבצי ZIP. אז צריך לעבוד עליהם. או קיי. אחרי שינוי הסיומת אתם אמורים לראות קובץ עם אייקון של Winzip. דאבל קליק, והוא יפתח. בתוכו תראו קובץ שנקרא try.txt. עד כאן הכל יפה. עכשיו, דאבל קליק עליו, וזה יפתח. או בכתבן אם אתם עובדים על 98, או ב- Notepad אם זה NT או Windows 2000. לכן לתפריט Format. לבטל את Word Wrap במידה והוא מסומן. ללכת לתפריט Font. לבחור בפונט Lucida Console בגודל 4 - Bold. לאשר ב- OK ולחזור לקובץ. הפלא ופלא, תמונת האוטובוס עם בעליו הגאה.

Mitzubishi

New member
חרא בלבן! לא נותנים לקובץ לעלות! חרא של פורום. תסלחו לי, אבל אם לא נותנים לנו להעלות קובץ ולאפשר לנו להוריד אותו כמו בני אדם אז מה זה שווה? נו ניסיתי. כל מי שבכל זאת רוצה לראות שישלח לי מייל ואני אחזיר לו את הקובץ. מבטיח.

kle

New member
זה על מנת

להימנע עד כמה שאפשר מוירוסים חייבים לוותר על קצת פינוק למען האבטחה של המשתמשים פה חוצמיזה אתה מוזמן לצפות בהודעות קודמות בפורום אנשים פה העלו תמונות של אופנועים בלי שום בעיה .... אז אולי משהו לא בסדר איתך?????????

Mitzubishi

New member
הכל בסדר איתי KLE, פשוט ניסיתי לשלוח לכם קובץ שלא ראיתם כמותו בחיים. זה לא תמונה רגילה מסוג JPG או GIF, אלא משהו אחר. באחריות. לא משנה. תודה בכל אופן.

Miss Mor

New member
חבל ש...

אתה עושה את החיים קשים אני מוכנה להקטין לך את הקובץ ולשנות אותו במידת הצורך יש פה הרבה שלא יודעים איך להעלות אותו ולפתוח אותו ולכן לא רואים את האופנוע שלך וחבל. Miss Mor :)

Miss Mor

New member
חבל על הזמן חברים

אל תורידו את הקובץ הזה!!! מרוב שהוא גדול אי אפשר לראות מה זה בכלל

למעלה