היי מה קורה??

liat Gi

New member
היי מה קורה??

איזה עצוב זה מה שקרה עם האסטרונאוט
דיברו איתנו על זה בב"ס...בערך...דיברו יותר על אילן מאשר על המקרה..

Me ma

New member
שמעתם את דעתם של האוסטרלים

?? מתאבלים לי על העכבישים שנספו....

shiri_b

New member
עזבו זה בסדר

אפשר לנשום לרווחה התקלה, זה בגלל שהם טסו בשבת! (לפי רב אחד..) אתם מבינים אפשר לנשום לרווחה זו לא תקלה בנאס"א או משהו, תקראו לועדות חקירה חזרה! תפסיקו לחקור! הבנו את שורש הבעיה הכל קרה בגלל שהם טסו בשבת.. ואני כבר חשבתי שזאת הייתה תקלה בחללית בגלל נאס"א.. אז זה בסדר! מזל שמצאו הסבר הגיוני.

AndreaCorr ©

New member
זה כזה מעצבן! ../images/Emo46.gif ../images/Emo168.gif

כבר הכנתי את עצמי נפשית שיקום איזה דוס אחד (ויסלחו לי המאמינים) ויטען שזה קרה כי זה היה בשבת!!!

IאביעדI

New member
מה בדיוק מעצבן בזה?

זה שאת לא מאמינה בזה וזה נראה לך מטורף לא אומר שלאחרים אין את הזכות להאמין בזה ואם את מתעצבנת מזה אז יש לך בעיות יותר גדולות ממה שנראה לך

AndreaCorr ©

New member
תסלח לי... ../images/Emo168.gif

לאחרים יש את הזכות להאמין בזה... אבל אין להם את הזכות לקום ולהגיד את זה לעם שלם שמתאבל.

IאביעדI

New member
אז את שוללת להם את זכות הבטוי?

ומי נתן לך את הזכות לקום ולהגיד לציבור דתי שאולי גם מתאבל את הדיעה שלך?

[אורן]

New member
אז ביג דיל...

שללו להם את חופש הביטוי (ולא זכות הביטוי... אין כזה דבר זכות הביטוי). והם שוללים מאיתנו את חופש העיסוק, חופש התנועה, חופש הביטוי, חופש הדת וחופש מדת. אז צעקו עליהם קצת כי הם דיברו שטויות. ביג דיל.

AndreaCorr ©

New member
לא שללתי כלום. ../images/Emo168.gif

ואף פעם לא קמתי ואמרתי לציבור הדתי שום דבר. אלו החיים שלהם... ואם הם מעוניינים לתרץ את הכל בדת, שיבושם להם. אני עם הדיון הזה סיימתי.

IאביעדI

New member
למה אין להם זכות מוסרית?

לא על כל דבר צריך להגיב. יש להם את כל הזכויות להגיד את מה שהם רואים כנכון, אף אחד לא צריך להתעצבן מזה. ודרך אגב, המדינה שלנו היא מדינה יהודית ויש רק אחת כזאת בעולם ואני שאני דווקא לא דתי (כמו שאתה יודע) דווקא בעד שימור היהדות הזאת באיזשהם דרכים. ואני גם חושב שרוב המדינה תסכים איתי בעניין הזה.

[אורן]

New member
גם אני בעד שמירה על היהדות

ובגלל זה אני נגד כך שהחרדים אומרים דברים מעין אלו ורק משניאים את היהדות על רוב הציבור. אתה חושב ששינוי הגיעה ל- 15 מנדטים כי אנשים אוהבים את טומי לפיד? הצחקת אותי. אנשים חושבים שצריך לסתום קצת את הפה הגדול מדי של החרדים, ובצדק. כי אם אנחנו היינו אומרים על מוות של איזה רב שזה משום שהוא בור הענייני תזונה ובריאות, ולכן לא הצליח לשמור על גופו, הם היו זועמים.

למעלה