היי מה קורה???

Smash 4 S

New member
היי מה קורה???

אני צריך חידוש אז תנו לי שם של להקה טובה ושם של שיר טוב שלה תודה....

pikitup

New member
מה הקשר שלך ללהקה סמאש$4

להקה טובה : Slapstick שיר טוב : כל השירים שלהם טובים

pikitup

New member
וואלה.. סבבה.

להקה מעולה. חבל שמתפרקים.. יש להם הופעה אחרונה יום ראשון ואז זהו.

Smash 4 S

New member
אני בבארבי...

באותו ערב יהיה גם איזה 9 להקות ו 7 די ג´יים של פאנק סקא אלטרנטיו מטאל והמון מוזיקה

Smash 4 S

New member
dלא יודע...

אבל היום ידידה שלי הרעתה לי את ההזמנה..... זה גם בחסות נעלי VANS והמגזין מטאל METAL HAMMER וגם למטה היה ציור של הדיסק של QUEENS OF THE STONE AGE ושל NIRVANA ואין מושג למה.... ואז גם שמות של 9 להקות ו 7 די ג´יים כתבו מתחת לכל אחד מה הוא מטקלת.... הלהקות שהיו שאני זוכר אלו: BEER 7 MY NAME IS NOBODY SMASH 4$ F.B EYES זהמ ה שאני זוכר...אה כן זה יום אחרי היוזלס (1.12.02)

Hamall

New member
metal hammer?

אתה בטוח? כי לי נאמר שהוא פשט את הרגל מזמן... יכול להיות שזה מגזין המטאל החדש הזה... לא זוכר את השם שלו. לא מזמן עשו לו השקה.

chickmagnet

New member
פלאייר

שוב פעם הסורק שלי דפוק אז אני אכתוב: להקות: ALL FACES DOWN ALBA SOLARIS DEAD RABINS SEPREMUS BEER7 STAMINA HANGMAN KO69 F.B EYES MY NAME IS NOBODY BURNED SHTRUDEL SMESH 4$ TRENODDY הרע במיעוטו לא כשר דובי אדרוגינוס __________________________________________________________________ רחבות: dj chik-n- alternative, rock hits, israeli dj dror tayher- alternative b-sides dj sahy- alternative funk metal dj itay shterling- funk metal, hardcore dj afik naim- reggea, ska dj hadar los- all kinds of metal dj oded+amir- PUNK ROCK ________________________________________________ מתחיל ב21:00 זה ב1 ל12

למעלה