היי מה עניינים?

rubia15

New member
היי מה עניינים?

הייתי פה פעם.. אז באתי לבקר [לבקר.. אני קוראת פה מדי פעם, פשוט לא מגיבה..] בכל אופן, רציתי לבקש את עזרתכם.. אני וחבר שלי חודש ביחד בשבוע הבא.. אז רציתי שתתנו לי רעיון מה אפשר לעשות.. וכן אתם יכולםי להגיד שזה חודש וזה לא חשוב, ולא צריך לעשות כלום.. אבל לפי דעתי כן צריך בגלל זה רק חודש, כי זה ההתחלה.. בכל אופן, אני בת 17, והוא בן 18.. יש רעיונות?

ממ...

בטח שצריך לעשות משהו P: השאלה מה... נמנמ.. לצאת לאנשהו/להישאר בבית ולפנק אותו קצת (נרות,קטורת,שמן מסאג'..) כרגע אין עוד רעיונות.. אולי יעלו במקלחת P: חח

rubia15

New member
אממ רעיון נחמד..

האמת גם חשבתי על האפשרות לקנות לו זיפו ולחרוט עליה.. אבל אם אני עושה את זה אז אין לי מה לחרוט.. בכל אופן, יש למישהו עוד רעיונות? [אני אשמח..]

sh53

New member
אפשר לחרוט

תאריך פגישה ראשונה ר"ת של השמות שלכם משפטים רומנטיים, לדוגמא מישהי תמיד חושבת עליך מאחר ומתחיל החורף, אפשר לקנות לו צעיף מחמם.

rubia15

New member
תודה רבה על העזרה :)

אממ בסוף עשיתי משהו שמתהחלה די התלהבתי מהרעיון, אבל עכשיו אני כבר לא מתלהבת ממש ודי מצטערת על זה.. קניתי "כוס שחורה"..למי שמכיר.. זו ספל שחורה, שכשממלאים בה נוזל חם, היא הופכת להיותץ לבנה ורואים עליה תמונה.. הנה זה: http://www.monograma.co.il/files/Products/Print/photoain_327x262.gif אז במקום התינוקי החמוד, בצד אחד של הספל שמתי תמונה שלו, ובצד שני תמונה שלי..

למעלה