היי מה נשמע?

zambush

New member
אהה ../images/Emo73.gif

טוב אז אולי אנחנו בכל זאת מדברים על דברים שונים לחלוטין. אתה חושב שהורדות זה טוב כדי להפיץ את המוסיקה, אני פשוט פוחד שזה יבוא על חשבון המוסיקה האמיתית, כי זה פשוט לא אותו דבר. עוד משהו, אני מקווה שלא עיצבנתי אף אחד, כי אם יש משהו שאני מומחה בו, אבל משתדל להמנע ממנו, זה לעצבן. לילה טוב לכולם.

נראה לי שכולנו שוכחים משהו קטן

שהורדות זה קצת לא חוקי, ואם אנחנו מעודדים הורדות, אנחנו בעצם מעודדים את ה"פשע". לא שלי אישית איכפת ממש, אבל בכל זאת. ואולי זה לא בדיוק אותו דבר, אבל זה מספיק קרוב. יש ממש ממש הרבה מוסיקה, ואי אפשר לקנות את הכל, או למצוא את הכל ולצרוב ממישהו אחר.

begone

New member
לא מדויק, שיר

אם אתה מוריד שיר, מאזין לו ואז מוחק את הקובץ מן המחשב, זה מותר לחלוטין על פי הפסיקה האמריקנית. כנ"ל אם אתה מוריד דגימה של שיר מן האתר הרשמי של האמן.

begone

New member
זה כבר סיפור אחר

אני רק אמרתי לך מה חוקי. אתה רוצה להיות ילד טוב? תוריד, תשמע פעם אחת ותמחוק. אתה רוצה להיות ילד רע? אז תעבור את הכביש באור אדום

zambush

New member
אני אגיד לך מה כולם עושים ../images/Emo73.gif

הם מורידים ומוחקים רק אם זה כבר לא מעניין, משעמם, מעצבן, תופס מקום בהארד-דיסק, או שנקנה האלבום (חס וחלילה
). אם זה לא עונה לקריטריונים האחרונים זה לא ימחק.

חוקים ופשעים

יש הרבה חוקים שנקבעים ונחקקים משיקולים לא נכונים, ללא מחקר נאות מראש, ושאינם מהווים ביטוי לדמוקרטיה. יש הרבה חרא בחוק. אם אתה רוצה להיות קטנוני על זה, אז תהיה גם קטנוני כשמדובר בלעבור את הרמזור באור אדום. אני מתייחס לשני ה"חוקים" או ה"פשעים" האלה באותה מידה של רצינות.

למעלה