המזל טוף-->מכוון לAEROSLASH היקירה כמובן
T the les paul player New member 9/6/04 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ולאלדד אתה לא אומר מזל טוב?
H hangman Jury New member 9/6/04 #23 חח אלכס אתה אומר את זה בכוונה?../images/Emo8.gif אחרי מה שקרה הוא עוד יאמר לי מזל טוב חחח
H hangman Jury New member 9/6/04 #24 חח זה היה סתם זה היה סתם איזה מישהי ביקשה שאני ייתן קצת פרטים על הגיטרה טוב זה גיטרה קלאסית כתור התחלה... צבע חום שחור... 490 ש"ח... משהו די בסדר... לא זול ולא יקר עוד חצי שנה או יותר שאני יידע טוב על הגיטרה הזאת אני (מקווה) לקנות חשמלית..
חח זה היה סתם זה היה סתם איזה מישהי ביקשה שאני ייתן קצת פרטים על הגיטרה טוב זה גיטרה קלאסית כתור התחלה... צבע חום שחור... 490 ש"ח... משהו די בסדר... לא זול ולא יקר עוד חצי שנה או יותר שאני יידע טוב על הגיטרה הזאת אני (מקווה) לקנות חשמלית..
T the freaky girl New member 9/6/04 #25 מזל טוב.. מי יתן וכולנו יום אחד ננגן יחד.. ד"א, אני גם עוד כמה שבועות אקנה.. חשמלית..
A aerophoebe New member 9/6/04 #26 תתחדש אל הגיטרה!!!!!!!!!! לי אין תקציב לאקוסטית.... מצאת לה כבר שם??
X Xboy123 New member 9/6/04 #27 אמממ... אני חושב שזה לא המקום לדבר על דברים כאלה שטותיים. בכל מקרה אני לא מגיב על כך...