היי מה המצב??

אני מתה על העולם המסתורי הזה

מאז שאני מכירה את עצמי התחלתי לאהוב את זה... אני תמיד אאמין בזה גם אם זה קשה להאמין..תמיד יהיה משהו שיגרום לי לחשוב שקיים עולם כזה.. העולם שלנו מוזר ומסתורי שהוא גורם לי לתהות הרבה פעמים..למה הוא כזה ואני יודעת שאחרי כל זה הוא מסתורי מאוד....

sofish7

New member
ולואיס....

מה קורה??? הרבה זמן לא דיברנו אהה?!?!? חחחחחחחח

אה אממ אין לי מה לספר..

לא ראיתי רוחות עדיין...ואם אני יראה אני אמות מפחד.. אני מתה לעשות סיאנס ולראות רוחות..אבל הפחד זה הדבר שמרתיע אותי..אז אין מצב שאני יעשה סאינס ואתקשר עם רוחות.. אבל אני דיי מאמינה בזה.. בגלל שהעולם שלנו כל כך מוזר אני מאמינה שיש רוחות ויש אלוהים.... שאני רואה משהו חי כמו נגיד חתולה שזז..הולך..יש לי תחושה בלב שזה הדבר הכי נעלה שיכול להיות..שאתה רואה משהו חי וזז...הרי יש ארונות וחפצים דומים שלא חיים ולא זזים אז איך אנחנו ודברים אחרים כן זזים....יש בנו משהו חי ודבר חי זה דבר מוזר לאללה... אני מאוד נקשרת לקבלה..למיסטיקה..לזה שאיך שקוראים לבן ככה הוא יוצא.. אסטרולוגיה מדי פעם....מפחדת מעין הרע וכו'...וגם קשורה ליהדות שהיא הדת הכי עמוקה והיא המציאה את כל הקבלה ואת כל הדברים שמאחורי זה...כל העולם הרוחני והמסתורי הזה קשור כזה ביחד..ואני לא יכולה להתעלם מזה... אי אפשר באמת להתעלם מזה..הרי ברור שיש משהו מעבר למה שאנחנו..זה יהיה מוזר אם לא...

sofish7

New member
אניייי מסכימה איתך...

את צודקת כל זה מוזר.. וכל זה אמיתי . שזאת דעתי לפחות אני אהיה איתך בכנות..אני לא ממש מאמינה באלוהים!!! אני חושבת שאני בכלל לא מאמינה בו,לא יודעת למה. בתנ"ך אני בכלל לא מאמינה...!!! אבל אני מאמינה במיסטיקה וברוחניות אני מאוד נקשרת לנושא הזה... אני ילדה מאוד רוחנית...

אבל ברור שהכל מוזר..

אם יש רוחות לדעתי יש גם אלוהים..הרי תחשבו דקה מי מייצר נשמות ואיך הם נוצרו? אלוהים ייצר אותם זה אומר שכן יש אלוהים וכן הוא ייצר אותנו וכן יש גלגול נשמות וכן יש עולם הבא..... הרי לאן כל הנשמות האלה הולכות?? העולם הזה כל כך מוזר...אפילו המוות זה הדבר הכי מוזר שיש...

בבית שלי אני לא יודעת אם יש רוח..

אני שומעת דברים אבל זה בטח סתם מהרוח או דברים.. למשל המנורה נכבת לבד אבל זה בגלל שהמגע לא טוב במנורה בסלון אז אבא שלי סידר את זה.. או אם הטלוויזיה מתכבה לבד זה באמת מוזר!! לזה אין לי הסבר... אבל שהיא עוברת ערוץ לבד זה בגלל הממיר המעפן של הדיגיטלי (יש לו המון בעיות) או שומעים רעש של משהו נופל אז אפשרי שיש רוח רפאים אני תמיד אומרת לאמא שלי שיש לנו רוח בבית..אבל יש המון דברים שהם סתם מבחוץ..כי החלון פתוח..אז אני לא ממש חושבת שיש לנו משהו בבית..ואם כן אני לא מפחדת.. אבל אני גם לא מרגישה שום נוכחות...לא שמתי לב לזה... אני גם לא רוצה להתעסק עם רוח כי אני אמות מפחד......

Luis Garcia1

New member
גם אני לא כ"כ מאמין

זה דברים שאני לא יודע אותם.. ואני יודע שלא אוכל לדעת אותם.. ואני נשאר איפה שאני,לא רוצה גם לדעת את מה שכנראה אסור לדעת.. כמו שסוקראטס אמר (ואני חושב שזה שמשפט הכי נכון מכולם): "אני רק יודע שאני לא יודע כלום".

מה שאני יכול לומר זה שאני שרופה

על סרטי אימה....מתה על פחדים מהסוג הזה.. מקשיבה לרבנים מדי פעם במחשב (לא עשיתי את זה המון זמן אבל שמשעמם לי אז כן) כי הם אומרים דברים שהם גם על העולם הבא..וגם על הגורל... אני זוכרת שסיפרו לי חברות על כל מיני סיאנסים ודברים שקרו במהלכם... התחלתי לשמוע על סיאנס בכיתה ה או ו..שילד מהכיתה שלי סיפר שהוא עשה אחד ומאז..אני זוכרת שתמיד חשבתי על זה... זה כל כך מפחיד אבל כמה שזה מפחיד זה הכי מעניין ומרתק.. שכנה שלי סיפרה שהיא עשתה פעם סיאנס..אהבנו לדבר על זה..או על יום שישי ה-13..למשל! דה ג'ה וו שקורה לי ולאחותי המון....וכו'.

sofish7

New member
גם אני..

אוהבת מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד סרטי אימה.... אני..עשיתי הרבה פעמים סיאנסים מגיל9 -13..ואחרכך הפסקתי בגלל כמה מקרים מפחידים החלטתי שאני יותר לא עושה סיאנס... אני מאמינה בעולם הבא אני מאמינה בגלגול נשמות ,אני מאמינה ברוחות..וכד' אני מאוד מאמינה בזה... אני ילדה מאוד רוחנית כמו שאמרתי.. אני מרגישה לפעמים דברים מוזרים ..כאילו משהו נמצא לידי וכל מיני דברים כאלה..וזה מאוד מפחיד.... ויש לי הרבה מקרים מוזרים שקרו לי.. אני אספר אותם בהמשך..

איזה צחוקים ייאלה אתם מתים מצחוק..

אחרי שמצאתי את הלינקים של כמה ממכם פה..וראיתי במיוחד את הסרטון עם הילדה שנכנסה לקיר... ועוד בבית הקברות..הראתי את זה לאחותי גם..והרגע הגענו מהקניון עם ההורים שלי..ועלינו במדרגות ופשוט האור התכבה אז שנינו נתנו צעקה\צרחה והתחלנו לפחד..ואז הדלקנו את האור וצחקנו... ואז עלינו לבית ופתחתי את הדלת ובידיוק שפתחתי שוב נכבה האור במדרגות אז דפקנו צעקה. ואמא שלי נכנסה הביתה אחרי ואחרי אחותי ואחרי שהדלקנו את האור בבית והכל טוב ויפה אמא שלי כבתה בטעות את האור וחשבנו שזה נכבה לבד אז דפקנו עוד צרחה..בבית..כי גם פחדנו... אוי זה היה מצחיק!

Luis Garcia1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

צחוקים חחח באיזה קניון הייתם ומאיפה בשרון את? (גם אני מהשרון) :)

למעלה