היי! מה המצב?

fay valentine

New member
היי! מה המצב?

אני חדשה בפורום, וממה שראיתי - באמת שאין לי מושג באקס-מן. כולכם יודעים כל כך הרבה עליהם. כל מה שאני יודעת הוא שאקס מן אבולושן רולז, הסרטים מאגניבים , ואקס מן הישן פשוט לא משך אותי כל כך בגלל שהאנימציה הפחידה אותי. רציתי לשאול - אם רוג נוגעת באחד השיבוטים של ג'יימי, היא תספוג את הכוחות שלו? כלומר - הרי הוא שיבוט.. לא אמיתי... אז.. היא תגרום לו להתעלף גם? בכל מקרה - היא תשפיע על מישהו או משהו אם היא תיגע בשיבוט (ולא במקור) ?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

אני רויטל... וגם לי אין מושג

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטוב אז קודם כל היי =)

דבר שני ברוכה הבאה
ואני חושב שכן היא יכולה לספוג את הכוחות...זה שהוא שיבוט זה לא אומר כלום הריי גם השיבוטים שלו יכולים לשבט את עצמם...והוא כן בנאדם אמיתי עד שהוא מתחבר בחזרה עם הקורט המקורי טוב אז מכווה שעניתי לך על השאלה ^_^¡ ואני מזמין אותך ואת כולם להיכנס ולהצביע למוטציה הרעה של הפורום!!!

fay valentine

New member
השיבוט לא.. >פוף< נעלם?

טוב נו. אז אני אוותר על הרעיון לפיק. בין כה וכה זה לא היה הולך ביניהם. אני לא חושבת שאני יכולה להצביע בסקר - אני לא מכירה את כל הדמויות...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלייק סוו???? תצביעי למי שיש

לו את השם הכי דפוק...

B a m B a m

New member
ברוכגה הבאהההה!!!!!!

ולמה האנימציה של המקורי מפחידה????? היא מזה מגניבה....

fay valentine

New member
אני לא אומרת שהיא הייתה מכוערת

זה פשוט היה קצת מפחיד. היו יותר מדי הצללות שהיו שחורות לגמרי (במקומות שלא היה צריך), ולא הייתה ממש פרופורציה בין גוף של אשה לגוף של גבר. כל הגברים היו בריונים מנופחים שעומדים להתפוצץ כל שניה, והנשים היו קטנות ורזות.

spidey 82

New member
ברוכה הבאה.

אני מניח שכן. השיבוטים שלו מסוגלים לשכפל את עצמם בדיוק כמו המקור.

למעלה