היי מה המצב?

rotemoosh

New member
היי מה המצב?

אצלי הכל טוב..לפחות חלק (היה פיגוע בחיפה).. אבל עזבו עכשיו, בסוף החודש אני טסה עם משלחת מביה"ס לארה"ב נהיה בוושינגטון בוסטון ניו יורק מנהטן ואני מניחה שיזדמן לי לעבור בדיוטי פרי..השאלה שלי היא אם יש מוצרי איפור שווים שכדאי לקנות בדיוטי פרי כי הם יותר זולים או משהו.. וגם בארה"ב אם יש חנויות ששוה לבקר בהן.. תודה בייי

איזה כיף לך!../images/Emo7.gif

באמת אני רוצה להישתתף בצערם של מישפחות החללים): בכל זאת ממשיכים בשיגרה ועוברים הלאה ואת טסהה איזה כף לך! אני מקווה שתהני ותחשבי רק על דברים טובים ותעשה המון שופינג! אז טיסה נעימה ובטוחה!

senorita

New member
היי! ../images/Emo9.gif הנה קצת טיפים

לפני שלושה שבועות הייתי בדיוטי פרי כי טסתי לפולין עם המשלחת של בי"ס, היה ממש כייף אבל זה לא הנושא... בקשר לדיוטי פרי. ציפיתי להרבה יותר מגוון של מוצרי איפור ולא רק בשמים. אז נתחיל מהבשמים- יש מלא, ויש גם מבצעים טובים. תלוי מה את מחפשת כמובן, אני ממליצה על טומי הילפיגר... ובקשר לאיפור- יש שם דוכנים של רבלון, מייבלין, קרליין ועוד כמה חברות ששכחתי... ההיצע לא ממש גדול. הסטנדים לא ממש מלאים והמוכרות לא הכי נחמדות. עדיף שתחפשי לבד ואל תשאלי אותן. בקשר למוצרים ספציפיים- תקני מה שאת צריכה. אין שם איזה משהו ממש שווה. רק קרמים וכאלה שווה לקנות- של אהבה (יקר יחסית) או קרליין (מאוד זול). סה"כ באמת שאין לך מה לחפש יותר מידי... הדברים לא הכי שווים, ועדיף שתקני איפור בארץ. תהני!!!! :) ניצן

KerenWelling

New member
לא עדיף איפור בדיוטיפרי...

יש שם המון המון לחץ ואת תקני דברים שאת לא צריכה\דברים לא טובים בגלל הלחץ מהסביבה... עדיף שתקני בארץ או בחו"ל... ולגבי בשמים... אני פשוט חולה על סלבדור דאלי!!!!!!(הסדרה של השפתיים כאילו..) חבל על הזמן! בארץ זה עולה 300 שקל ל150 מ"ל!!! שמה קניתי 300 מ"ל ב45 דולר( נדמה לי, אני לא זוכרת במדיוק, אבל כנראה שכן). יש גם את המבצע של ה3+1 (כמובן שהזול מביניהם...)... לכי על הבשמים ובגדול!!

למעלה