היי מה המצב?

@יעל@

New member
היי מה המצב?

היצצתי בתקציר הפרק שיהיה היום במשמרת והיה רשום שקים תיכנס לדיכאון.... כאילו למה דיכאון? כבר עברו יובלות ממתי שבובי מת וזהו צריך להתחיל חיים חדשים... כאילו.... או שזה בכלל לא קשור.....?

זה בטח קשור גם למוות של בובי,

ואולי גם בגלל שג´ימי לקח את ג´ואי והוא רוצה לקבל עליו משמורת רגילה.

מיכל ק

New member
בובי

משהו יכול לעדכן אותי איך בובי מת, לא ראיתי את הפרקים האלו תודה

ThEEdgE

New member
../images/Emo11.gifבצורה הכי נוראית שאפשר....

בהתחלת אותו הפרק בובי פגש את החבר הכי טוב שלו מהילדות והם התחילו לעביר חווית שהם עברו בזמן שהם גדלו החבר סיפר לבובי שהוא צורך סמים ובהתחלה לא קרה כלום עד שבובי שם לב למצב המסריח שחבר שלו נמצא בו כי הוא כבר ביקש מבובי לגנוב מהאמבולנס תרופות כמו מורפיום שהם סמים חזקים בובי לא הסכים לזה ובאחד הימים ראה את החבר שלו מעשן מריחואנה (נדמה לי) בובי לקח לו את המנה ואמר לו שהוא יזרוק אותה לאסלה בנתיים החבר שלו שלף לכיוונו את אקדחו ואמר לו שאם המנה נופלת לאסלה אז בובי מת פתאום קים נכנסת מהדלת בובי זורק את המנה לאסלה והחבר שלו יורה בו מכוון על קים את האקדח ובורח עד שהאמבולנס הגיע ולקח את בובי לצערנו הוא מת והשמיעו את השיר של ENYA-ONLY TIME וקים יצאה מהבית חולים עם נר נשמה לאמא שלה.....

מיכל ק

New member
ואו את זה לא ידעתי

למה תמיד הם צריכים למות בטראגיות זה ממש חולני הוא לא יכל לעבור לעיר אחרת למה להרוג?

@יעל@

New member
כן זה מה שאני חושבת כל הזמן

ואם השחקן ירצה לשוב לסידרה, מה יעשו...? שיחשבו על דרכים יותר אופטימיות לשחקנים לעזוב את הסדרה!!!!!!!!!!!!!!!

@יעל@

New member
שכחת פרט חשוב....

אימא של בובי מתקשרת אליו אומרת לו שפרצו לה לדירה. היא היסטרית ואז כשבובי מגיע הוא מגלה שהחבר הנרקומן המסריח שלו רוקן לאימא של בובי את הדירה כדי לקנות סמים...

למעלה