היי מה המצב?

מה ה מצב

New member
היי מה המצב?../images/Emo175.gif

קוראים לי הדס וכמו שאתם רואים אני המנהלת החדשה של הפורום. אני חולה
על הסדרה נמלטים אבל עד השבוע בכלל לא ידעתי שהפורום הזה קיים איזה כיף שגיליתי אותו!!!
פשוט חיפשו הרבה זמן מנהל. אני מקווה שאתם לא כועסים עליי שאני מגיעה משום מקום. הקיצר אני מקווה שיהיה ממש כיף ומעניין. אפשר בהזדמנות זאת לפתוח שירשור התפקדו/הכרות שכל אחד יכתוב איך קוראים לו ואיך הוא גילה את הסדרה נמלטים. אני כבר אמרתי שקוראים לי הדס. אח שלי ממש אהב את הסדרה בעונה הראשונה שלה הוא ראה אצל חברים במחשב אני צחקתי עליו עד שראיתי את הפרק הראשון. ומאז אני מחכה במתח לעונה הרביעית.

N21A

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ותודה שלקחת על עצמך את הניהול

כי אחרת הפורום היה נסגר..

בהצלחה ענקית הדסס!!!

אני שמחה שמצאו מנהלת ולא מנהל כי כך נוכל לשרשר לנו בכיףף תמונות של וונטוורת'
בלי הערות מהמנהל התורני
..

y oh why

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים שבנות שולטות, ובנות בעיקר שולטות על כלבי רחוב שיש להם קולר, וגם על חתולים מבוייתים...

o r e l i

New member
בהצללחה : )

בת כמה אאת? חח גמלי היה שהתחלתיי לראות נמלטים.. עשייתי מרתוון במחשב..כל החברות של צחקו עליי שנה אחרי זה הם התחננו שאני יצרוב להם תפרקים ומאז הם משגעים אותייי שיתחיייל כבר עונה רביעיית חח ובקרווב היא מתחיילה :))))

Orange Sky

New member
היי../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

בת כמה את ומאיפה?:) אני ניצן בת 17 מחיפה... אני שמחה שיש לנו סוף סוף מנהל/ת!:)

naty3

New member
הי, חדשה כאן

אני גיליתי את הסדרה דרך ידיד טוב שלי. הוא שלח לי את כל 3 העונות עם תרגום ומאז אני מאוהבת... לפני זה לא ידעתי בכלל על הסדרה הזאת ואני לא צופה בכלל בט.ו., ככה שאני אסירת תודה לידיד שלי ששלח לי את זה... אמנם בעבודה דיברו על זה יום אחד, וראיתי תמונות של סקופילד בגוגל (אחח....פשוט להזיל ריר), אבל זה לא מה שהביא אותי לצפות בזה. אז אני רשמית מכורה. המטרה הבאה-אבודים... מחכה בקוצר רוח שיגיע ספטמבר :)

naorhhh

New member
בהצלחה

הדס תנהלי את הפורום טוב כמו שאת יודעת אני מקווה שאת חזקה בזה כי יש הרבה שאלות (נעזור כמובן כל אחד כמה שהוא יודע) קוראים לי נאור חיים אשקלון פנוי מאושר עבודה יש חחחחחח ניסחפתי קצת

מה ה מצב

New member
תודה לכולם על הברכות! ../images/Emo140.gif

ממש היה לי כיף לקרוא!! אני בטוחה שיהיה כאן ממש כיף!!

למעלה