היי מה המצב אני חדש פה יש פה מקום לעוד חולה קריוקי כמוני? אני פשוט אוהב לשיר אז סופ''ש מדהים לכולם
N nakash2 New member 3/9/05 #1 היי מה המצב אני חדש פה יש פה מקום לעוד חולה קריוקי כמוני? אני פשוט אוהב לשיר אז סופ''ש מדהים לכולם
J Jen74 New member 3/9/05 #2 ../images/Emo140.gif ברוך הבא איפה בדרך כלל אתה הכי אוהב לשיר קריוקי? אתה מוזמן לענות על הסקר בראש העמוד ועל שאלון ההיכרות שאפשר למצוא בטאגליינס או לדפדף אחורה בהודעות.
../images/Emo140.gif ברוך הבא איפה בדרך כלל אתה הכי אוהב לשיר קריוקי? אתה מוזמן לענות על הסקר בראש העמוד ועל שאלון ההיכרות שאפשר למצוא בטאגליינס או לדפדף אחורה בהודעות.
J Jen74 New member 3/9/05 #3 נצל"ש לעצמי ../images/Emo3.gif יש כתובת מקוצרת שמביאה ישר לפורום: http://www.sing-a-song.notlong.com
מ מאיוש המקורית New member 3/9/05 #4 ../images/Emo125.gifברוכך הבא../images/Emo125.gif המשך שהות מהנה כאן בחברתנו. ואל תתלהב... יש לך את המחלה של כולנו---> מ--ו--ז--י--ק--ה!!!
../images/Emo125.gifברוכך הבא../images/Emo125.gif המשך שהות מהנה כאן בחברתנו. ואל תתלהב... יש לך את המחלה של כולנו---> מ--ו--ז--י--ק--ה!!!