היי מה דעתכן על ה
?

היי מה דעתכן על ה../images/Emo168.gif?

טוב, אז סוף סוף קניתי קצת ציוד וחומרים ו....... טוב שיש גם ימי הולדת לפעמים
והכנתי עוגת יומולדת לנער שאוהב לנגן בגיטרה. מקווה שימצא חן בעיניו, מה דעתכן? לא השארתי מקום לנרות, מה עושים במקרה כזה? שמים את הנרות בצידי העוגה אולי?

1נרקיס

New member
יפה מאד

אני קניתי היום נרות יומולדת עם דוקרנים קטנים למטה. אולי אם תכניסי בעדינות זה לא יהרוס את הבצק, שבטח כבר התייבש. אם יש לך דרך ובצק יבש אחר, תעשי ניסוי...

Mama Tok

New member
זה לא הורס את הציפוי רק דוקר אותו

כדאי לתקוע את הנרות ממש לפני ההדלקה

1נרקיס

New member
למה לפני ההדלקה רק?

אני גם צריכה לעשות כזה עכשיו. יש סיבה שרק לפני ההדלקה? למה לא ישר אחרי שאני מצפה?

1נרקיס

New member
מישהו יודע בקשר לנרות? ../images/Emo124.gif

להכניס את הנרות עם הדוקרנים רק לפני ההדלקה או כשאני מצפה את העוגה והבצק רך? אם אני אכניס כשאני מצפה זה לא יהיה יציב אחר כך? אם אני אכניס אחר כך זה יכול לשבור את הבצק? אלוהים איזו דילמה

Mama Tok

New member
אני חושבת שאז העוגה כבר לא עטופה כמ

כמו שצריך כי יש בה חורים. תקנו אותי אם אני טועה או מגזימה.

העוגה מקסימה

אהבתי במיוחד את המיתרים (??) שפוקעים... את יכולה להכין מעמדי נרות מבצק סוכר ולהניח לצד העוגה. אין שום בעיה עם זה. להיפך - לפעמים אנשים לא רוצים לקלקל את העוגה עם נרות ומבקשים ממני להכין מעמדים. מיכל

זגר

New member
יפיפיה

העוגה יפה מאוד , כיצד עשית את המיתרים? אני בדיוק מכינה למחר עוגת גיטרה . תודה עידית

תודה רבה על התגובות, את המיתרים

הכנתי מRFM עם CMC רידדתי דק דק ועם סכין ארוכה וחדה מאד חתכתי רצועות דקיקות, יישרתי אותן כמה שאפשר ויבשתי כמה שעות.

דבורה3

New member
עוגה מקסימה! וגם אני דקרתי עם

הדוקרנים של הנרות זה לא הורס. מזל טוב

MP826

New member
מקסים!

איך עשית את הסילסולים שיוצאים מהעוגה?

עשיתי נחשים ארוכים מRFM ו CMC

חצי מכל נחש השארתי ישר וחצי סובבתי סביב טוש (סגור כמובן) חיכיתי לייבוש כמה שעות ושלפתי את הטוש.

למעלה