היי מהחדשה

spock100

New member
היי מהחדשה

תגידו מישהו צופה באנדרומדה? ואם כן מה דעתכם על הדמיון? ואגב חשבתי על החתימה שנחשבה פוגעת ויש לי שתי הערות לגבי הוויתור על החתימה זו אינה התפשרות או התחלה של דרדור (כי לא היה פה איזה נסיון להלחם על עקרון או אפילו ליידע את הציבור הרחב לכן) זו פשוט התחשבות. ושנית איני מבינה מדוע הצהרה כזו יכולה לפגוע? לגבי זו הצהרה מוטעית נקודה. הייתי מקסימום מתקנת את החותם שאלוקים לא חי ולכן אינו יכול להיות מת. וואו איזו התחלה ארוכה...סליחה

P0P

New member
ברור שגם לך יש דעה משלך

אם זה מעניין אותך ואת רוצה לדבר על זה בהרחבה עם "מומחים" ופילוסופים אז יש פורום הרבה יותר מתאים לזה מאשר מסע בין כוכבים, הוא נקרא פילוסופיה, אני לא מנסה לשכנע או להכריח אותך לא לדבר על זה פה בפורום אני רק מציע פורום הרבה יותר מתאים. ואגב אם אלוקים לא חי בעבר או בהווה אז איך היקום קיים? מהמפץ הגדול?

sysiphus

New member
אני מניח שהיא מתכוונת לעובדה שחיים

זה מונח מאוד אנושי, ולצורך הענין מאוד יקומי, ומאוד משויך לקיום שלנו. אלוהים הוא הבלתי-נתפש, ולא ניתן לתיאור. אלוהים לא חי, כי כל חיים שאנו מכירים ניחנים בתכונות מסוימות, גם הכלליות ביותר, שלא רלוונטיות לאלוהים, למשל - חיים מתחילים בנקודה מסוימת ומסתיימים באחרת. אלוהים לא. ואם כבר מדברים על זה, מישהו פה היה בהקרנה של סולאריס?

itstzar

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

ואת לא צריכה להתנצל על האורך :) האמת זה אפילו נחשב כאן די קצר יחסית להודעות של אחרים, ובשום מצב זה לא רע, לא ארוך ולא קצר :) ושוב WELCOME

android

New member
בקשר לאנדרומדה...

יש דמיון ויש שוני כרגע אין לי כלכך כוח לפרט אבל אם תשימי נקודות אני אשמח להגיב עליהן...

Hologram

New member
../images/Emo39.gifWelcome !!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום מסע בין כוכבים בתפוז

Seven of Nine

New member
טוב איזו לא קשורה את, באמת../images/Emo46.gif

את מי מעניין בכלל העניין עם החתימה

Lu Tze

New member
היי, ברוכה הבאה.

אנדרומדה? את מתכוונת להרקולס בחלל, נכון? אני מניח שאת יודע שהציפור הגדולה (של הגלקסיה, AKA ג'ין רודנברי) כתב את הקווים הכלליים של היקום, ואת הפיילוט. בכל מקרה, הסידרה די נחמדה, כל עוד היא לא לוקחת את עצמה ברצינות (דרך אגב, ראיתי רק את העונה ה-1). בנוגע לחתימה, בתור מי שהתחיל את כל העניין, לא ממש בא לי להמשיך לדון בזה, במיוחד כאשר כל הצדדים הגיעו להסכמה. רק הייתי מייעץ לך (ולכל אדם שמתעניין בנושא) לקרוא כמה כתבים של ניטשה (שהוא זה אשר אמר את המשפט), במיוחד את "כה אמר זרתוסטרא" שנחשב לספר הכי מפורסם שלו. או פשוט ללכת לפורום פילוסופיה (שאני חבר בו) ולשאול שם. דרך אגב, הרגע ראיתי את דרדוויל, מי שקרא את הקומיקס - שילך לראות. מי שלא - שינוס על חייו!

למעלה