היי מבקש ייעוץ מקצועי

123Untitled

New member
היי מבקש ייעוץ מקצועי

יצאתי לא מזמן מאיזה בור שחור של דאון עם דמעות וכרגע חזרנו ללימודים אני מרגיש שוב שזה חוזר , אני נוטל כדורי ספרלקס נגד חרדה חברתית מה שלדעתי חלף מעולמי כבר , הבעיה היא שיש בדידות לאחרונה , לצערי אין לי מספיק חברים כי רב ה"חברים" מהעבר פשוט זרקתי לזבל מפני שהם סוג של זבל לטעמי האישי ולא ממש חברים , מה גם שמאז ומעולם אני חושב שהיתה לי בעיית תקשורת עם אנשים פה בארץ למטרת חברים , (תקשורת עם סתם אנשים אין לי בעיה עם כל אחד בכל סיטואציה לאמשנה מי הוא) , מה גם שאין לי חברה מה שמאד מקשה עליי , אני מאד זקוק לאהבה וזה ממש חסר לי ומשפיע עליי לרעה , אין לי בעיה של מראה אני נראה טוב והיו לי המון יחסים לטווח קצר כי בעצם אני דיי חי את האמת כך שלא היה סיכוי שאשאר עם אחת שהיא לא בדיוק אהבת חיי , השאלה איך אני מגיע אל מישהי חדשה ככה פתאום נופל עליה ולא להתפס כאחד שאין לו אףאחד אז קל לו ליפול עליה , כרגע אני באיזור בלי חברים בכלל ואני הכי לא הבנאדם שהולך "לבקש" את זה אמנם, זה חסר זה כואב זה משפיע עליי

גרא.

New member
123Unititled,אתה יכול להעזר כמובן בטיפול

פסיכולוגי פרטני,אבל לעניות דעתי,תוכל להעזר יותר ביעילות,בעבודה טיפולית בסדנת טיפול קבוצתי,המתמקדת במיומנויות תקשורת ובאימון לרגישות. הקבוצה אינה רק קבוצת למוד להקניית המיומנויות,אלא ובעקר קבוצת אימון הדדית של חברי הקבוצה זה עם זה.כולל אפשרות לשתף,ולהשתתף במשוב על חברים אחרים בקבוצה.לעיתים נוצרים קשרים חברתיים בין משתתפים,שנמשכים,גם אחרי שהקבוצה מסתיימת.רצ"ב אתר "קבוצות"שבו תוכל לחפש יתכן גם למצוא קבוצה מתאימה באזור מגוריך.

למעלה