היי, מבקשת עצה...

היי, מבקשת עצה...

כדי להקל על כל העניין אני שמה ציור של החדר שלי. העניין הוא כזה את המדף שמופע בציור הוספתי לחדר לפני כחודש. הוא ממוקדם בגובה של בערך 70 ס"מ מעל המיטה. האם המיקום בעייתי? הבנתי שמדפים ודברים שנמצאים מעל המיטה נחשבים כחוסמי אנרגיה. נכון הדבר? האם זה רלוונטי כי הוא נמצא בצד של הרגליים שלי? ובכלל, האם החדר מעוצב בצורה נכונה או שכדאי לערוך בו שינויים. אודה מאוד לתשובתכם. :) המשך יום נעים

דנה A

New member
חדרך

שלום דוובשנית, ברוכה הבאה לגבי חדרך - מדוע ישנה שידה מאחורי הראש והמיטה אינה מוצמדת לקיר? האם ישנה סיבה לכך? מדף הממוקם מעל הראש בעייתי, אך במיקום מולך עלול להוות חץ רעל למטתך, תלוי במבנהו, ומה שמונח מעליו. יום נעים דנה

קודם כל תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

מצחיק שדווקא דבר שהתעלמתי ממנו וחשבתי שאינו חשוב זוכה להתייחסות אז ככה- כמו שמצוייר בתמונה שאני מוסיפה, הפינה השמאלית אינה פינתית כמו שאר הפינות אלא אלכסונית שכזו (כפי שציירתי בורוד בתמונה שאני מסויפה), מה שאומר שהשידה אינה צמונה לקיר העליון אלא רק לקיר השמאלי. מה שאומר שזה קצת בעייתי לדחוף את המיטה לצד העליון (שהוא צפוני אגב) כי אז המיטה אינה צמודה לקיר- לא בחלק העליון ולא בחלק התחתון... האם את מוכנה להסביר מה הכוונה- חץ רעל למיטתך? הוא מדף בצבע חום כהה-שחור, פשוט יחסית, 25/120 ס"מ. כרגע מונחים עליו ספרים, כמה נרות ו"מבנה" שאמור לקלוט בתוכו עציץ...

דנה A

New member
מדף

האם את חשה בשינוי כלשהו מאז הוספת את המדף?? באיכות השינה? סבלנות? כוונתי בנוגע למדף, אם הוא בעל שוליים חדים זהו מצב שהאנרגיה מואצת, כאשר נמצא מולך והאנרגיה מכוונת אליך זה אינו מצב מומלץ מאחר ואת נמצאת זמן רב באותו המיקום, וכך את סופגת את אנרגיה זו. אם שוליו של המדף חדים ניתן "לרכך" זאת עי' מפית או בד או חומר רך אחר. ערב טוב, דנה

היי

השוליים אכן חדים. מה הכוונה לרכך ע"י מפית?.... האם בכלל יש טיפים נוספים לגבי סידור החדר?

דנה A

New member
סידור חדר

כאשר השוליים חדים, או כאשר ישנה פינה חדה הם יוצרים מקור להאצת האנרגיה, האנרגיה נשלחת באופן מהיר וחד, לאורך זמן השפעתם מצטברת. טיפים לסידור החדר הנם טיפים כלליים, את מוזמנת לקרוא בטאגליינס מעט על מה שכתבתי בעבר על פנג שואי, ואני אשמח לעזור ולהסביר נקודות קצת יותר ספציפיות. טיפים לסידור חדר זו שאלה מאוד כללית ויתכן שמה שאענה אינו כלל מה שהתכוונת או ציפית שאענה, לכן אני תמיד מנסה למקד את השאלה, כדי שאוכל לענות באופן יותר מדויק. בהמשך למטה בדף זה ישנם טיפים כלליים לחדר שינה, את מוזמנת לקרוא אותם גם כן, אולי זה יעורר בך שאלות נוספות, או יעורר עניין בנקודות מסוימות.. ערב נעים, דנה

למעלה