היי!מבולבלת קצת...

היי!מבולבלת קצת...

אני קצת מבולבלת ברגעים אלה...תסלחו לי.. בדיוק סיימתי י"ב ותאריך הגיוס שלי הוא רק במרץ 2005 אני רוצה לעשות פסיכומטרי באוקטובר <האם יש מועד לפני מרץ אחר??> הבעייה העיקרית שלי היא שאני גם צריכה למצוא עבודה במקביל <פחות בשביל צורכי כסף, יותר כדי שיהיה לי במה להעסיק את עצמי ב9 החודשים הקרובים- ואם כבר אז למה לא לחסוף לטיול אחרי צבא בניו-זילנד?> אחרי חיפושים רבים-מצאתי עבודה.במשרה מלאה.5 ימים בשבוע-כנראה 8 שעות ביום. האם אני אוכל גפ ללמוד לפסיכומטרי במקביל???האם אני נלחצת לשווא??מה שלומכם היום?
וכו' וכו' תודה רבה ויום נעים
הא! וגם- אני גרה בנתניה. איזה קורס המוצע בעיר עדיף??<מקווה שזו לא שאלה טיפשית>

SHTRUDIDI

New member
היי לך!

קודם כל-מזל טוב על סיום התיכון
. אם את רוצה לעשות פסיכומטרי לפני מרץ יש לך את מועד יולי הקרוב(שמן הסתם כבר לא תספיקי להתכונן אליו) ואחריו אוקטובר,אח"כ דצמבר,וגם פברואר. אם את רוצה לעשות פסיכומטרי עם קורס(ואני לא יודעת איזה מכונים יש בנתניה-שאחד הנתניתים יענה על זה),אז הקורס למועד אוקטובר נפתח ממש בקרוב וכדאי שתמהרי להירשם.מצד שני,אם יש לך זמן ואת יכולה לעשות בדצמבר או פברואר את יכולה להירשם ואז לקחת את הזמן ולעשות את חוברת המתמטיקה שתקבלי לפחות בחלק מהקורסים כדי להיזכר בבסיס וגם תוכלי לשנן את המילון הרבה יותר פעמים וזה יעזור לך בהמשך,אולי אפילו תתחילי לקרוא באנגלית כדי לזרז את מהירות הקריאה ולשפר אוצר מילים. העניין הוא שאם תעבדי במשרה מלאה מן הסתם יהיה לך פחות זמן להשקיע ותצטרכי לפחות לקחת חופש בשבועיים-שלושה האחרונים של הקרוס כדי באמת להשקיע במרתונים ובשינון סופי. אני לא יכולה לומר אם זה טעות ללמוד כשיש עבודה,על כך יענו לך רק בעלי הניסיון שכאן והצליחו לקבל ציון מספק ולעבוד משרה מלאה. השאלה היא גם איזה ציון את רוצה ומה היכולות שלך. תשקלי את הכל ותחליטי אם את בנויה לזה.

dana810

New member
שלום לך

יש עוד מועד לפני מרץ, וזה מועד פברואר.. בקשר לעבודה, אני עבדתי כשלמדתי לפסיכומטרי <גם בין יב לצבא> אבל לא 5 ימים בשבוע ו 8 שעות.. תראי סביר להניח שזה יהיה לך קצת עמוס מידי, קורס של 5 שעות כפול פעמיים בשבוע ועבודה במשרה מלאה.. מה עוד שכשמתקרב המבחן ברוב הקורסים יש תקופה של מרתון שמגיעים לכיתה הרבה יותר מפעמיים בשבוע ובדרך כלל בשעות של הבוקר.. בכל מקרה, לגבי הקורסים אין לי תשובה ברורה בשבילך.. אני עשיתי קורס ביואל גבע.. עוד שאלות..? :)

למעלה