היי מאתגרת אתכם...

shahf11

New member
היי מאתגרת אתכם...

קודם כל תודה על הפורום המדהים הזה. מאז שגיליתי אותו יש אוכל בבית הזה
נשמע כאילו כולם פה מכירים את כולם. אבל אני מה אכפת לי מצטרפת לחגיגה. אז היום ככה.. בשר טחון - מישהי מישהו מכירים מתכון לקציצות (קל) ובלי לטגן?

DCS

New member
יש מס אפשרויות מבחינת הכנה

לצלות בתנור. להכין את הקציצות ולהכניס לתבשיל ע"מ שיתבשלו ביחד. ואפשר גם לצלות במחבת עם מינימם שמן (אם זו הבעיה בטיגון). מצ"ב מתכון לקציצות המבורגר ובו אפשרויות ההכנה א' וג'. מכיוון שמדובר בבשר טחון ולא גרוס זה בהחלט מתאים לקציצות. בהצלחה

אני אני מכירה.....קציצות ברוטב

לק"ג של בסר טחון................... מוסיפים, שמיר/פטרוזיליה, כמה שיני שום קצוץ, מלח פלפל וכל תיבול העולה על דעתך (אני מוסיפה אגוז מוסקט ותיבול ברבקיו), קצת קטשופ או רסק עגבניות, 3 כפות פרורי לחם (אני תמיד שמה 2 כפות פרורי לחם וכף פשתן טחון) 3 ביצים, 2-3 כפות שמן, מערבבים הכל טוב, צרים קציצות בידיים רטובות וזורקים לתוך סיר עם רוטב (עגבניות, צלי, או אחר, שהוכן במהלך ההכנה של הקציצות כך שאת מכניסה את הקציצות לרוטב כשהוא כבר רותח) אחרי שהקציצות בפנים מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש קטנה בערך שעה אפילו יותר

בובה, מה זה "מצטרפת לחגיגה"?

את במרכז המסיבה... את חלק מאיתנו , מה לא הרגשת? בנוגע לקציצות... כמו שחברותי כבר ענו, או בתנור, על נייר אפייה, יוצא אחלה, או בבישול ברוטבים שונים, גם יוצא אחלה, או לצלות בתנור, או על גריל, או מנגל חשמלי. כמובן בלי להזכיר את המנגל הרגיל, כן? יאללה, תגידי מה מתאים לך, ואם את צריכה מתכונים, גם לזה אנחנו כאן. נשיקותתת.

shahf11

New member
תודותה...

הכנתי את הקציצות של מיכל. מצפה לתשואות מבני הבית כפויי הטובה
אני פשוט הופכת לבשלנית על. טוב לא להגזים... אבל יש ארוחת צהריים.

באיזה רוטב הכנת? בטוחה שיהיו תשואות

אני עושה כך לפעמים, ברוטב עגבניות, כדורי בשר קטנים ושמה על פסטה ברוטב עגבניות כלומר "ספגטי בולונז"....

shahf11

New member
התגובות???

באתי (מבית ספר) אכלתי הלכתי. האם צלחת ריקה נחשבת לתגובה??? זה שלא בקשו שניצל קפוא במקום שפור רציני...
נראה לי שמקצה השיפורים יהיה עוגת הבסקוויטים. מה יש? כל אחד בקצב שלו...

צלחת ריקה היא נחת לכל אמא לא ככה??

ועוגת הביסקוויטים, באמת קלה מאוד להכנה ושווה!!!! הבן שלי (שהוא לגמרי אנין טעם) הכי אוהב את העוגה הזו

מליאל

New member
|4כן, יש לי בבלוג מתכון לקבאב עירקי שאפשר גם

בתנור, קל מהיר וטעים.... שנית ראית את המתכון והתמונה של הבמיה הפרסית?

מיצלי2

New member
מה זה "איפה היא"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

נשמה, לא ראית את תגובתי בשרשור של הבמיה? פניתי שם גם אלייך.
ולשאלתך, ראיתי גם ראיתי. זה זה. וזה נראה נפלא. וזה מעורר את כל המיצים הריריים. וזה עושה טוב לעיניים. ולנשמה. וזה נותן לעוף....נראה לי שכדאי לעצור כאן, אה?
יאלל'ה, תפתחי את התגובה שלי בשרשור המקורי... כדאי לך...
מיצלי

למעלה