היי מאיר א בן 32

מאיר א5

New member
היי מאיר א בן 32

שמי מאיר א משדרות בן 32 מעוניין להכיר בחורה לקשר רציני בלבד,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,מאיזור יבנה.רחובות.אשדוד. אשקלון.קרית גת .קרית מלאכי. נתיבות.ב"ש

passioneta

New member
החלטתי לעשות מעשה טוב

מאיר, הסיכוי שתפגוש ככה מישהי מאוד מאוד נמוך. אני ממליצה לך להשתתף פה בדיונים, ככה יכירו אותך ואתה אותן וסיכוייך ישתפרו (אולי). אם מישהי ספציפית פה מעניינת אותך אתה יכול לשלוח לה מסר פרטי, בלי שכולם יראו. אתה יכול גם ללכת לאתרים שמיועדים לכך כמו www.cupid.co.il, שם יהיה לך יותר קל. תוכל לחפש נשים לפי דרישות ספציפיות כמו גיל או מקום מגורים. בהצלחה,

ק י ק ה

New member
כתבנו לו את זה כבר

לא נראה לי שהוא קורא, פעמיים ביום משחרר הודעה ונעלם.

יו מאיר

אתה כמו מולקולה מתרבה ומתפשט. תראה מאיר, חשבתי רבות עלייך, הדרתי שינה מעיניי ומצאתי לך ישועה. יש אחת בשם מאירה, בת 32, מאשדוד, שחשקה נפשה בנפש תאומה. היא בד"כ מסתובבת בשעות הלילה, בנמל אשדוד, ליד המכולות. אני מרגיש.. משהו קוסמי באויר,התאמה מושלמת.מה דעתך? הנמצא גאולה לייסוריך? (אני חייב לציין שאני גאה בך, על הנחישות וההתמדה, כמו בהתנתקות, אני שוקל לצרף אותך לחטיבה שלי, צריכים אנשים כמוך).

היי מאיר

חבל כך לא נראה לי שתצליח להכיר. קודם כל תמלא את הכרטיס שלך כאן ביותר נתונים שים תמונה שיהיה לפחות אפשרות לדעת מי אתה. תנסה להיות משתתף נכבד בפורום להשתתף בדיונים וכו' שיכירו אותך וכך תפתח חלון הזדמנויות

למעלה