היי - מאוחר קשה לי לישון

ohev1

New member
היי - מאוחר קשה לי לישון

הגעתי הנה בהמלצה. חייי הנישואין קשים לי. אני בן 43 תל אביבי. לפני שאני מתחיל ''לבכות'' על הזוגיות . יש משהיא במצבי העגום ??

Miss Shmelo

New member
גם לי קשה לישון...../images/Emo24.gif

אבל לא מהסיבה הזו, סיבה הפוכה: אני מתגעגעת אליו, לחבר המקסים שלי. הלילה אשן בלעדיו, הלוואי שאפגוש אותו בחלום, אולי ככה הגעגועים ירגעו קצת
גברת שמלו

ענתי 10

New member
ברוכה הבאה, אוהב1 ../images/Emo24.gif

אומנם אני לא במצבך (תודה לאל), ו"קצת" יותר צעירה ממך, אבל בלי לדעת את הסיפור, ובטח בלי כל כוונה להעליב, שמעתי רבות, והייתי עדה למשברים בזוגיות בשנות ה-40 לחיים. פתאום קולטים שהשנים הצעירות כבר עברו, ובן/בת זוג בדר"כ באותו גיל פחות או יותר, וגם נמאס מהשיגרה, הילדים כבר גדלו קצת, ופתאום במקום הגידול בילדים חוזרים להיות שוב "רק ביחד", ולא מוצאים שם את מה שרוצים, או את מה שהייתם רגילים עליו לפני 15-20 שנה, ואז הולכים לחפש דגים יותר צעירים. בסופו של דבר זה הורס את המשפחה, בן/בת זוג מבין שאומנם ה"בשר" יותר צעיר, אבל אין הרבה תועלת ממנו => אי התאמה של ציפיות, רצונות, השקפות עולם ברגע שהקשר מאבד מהראשוניות שלו והופך להיות יותר מבוסס ו"שגרתי" => גם הקשר הזה לא יאבוד + בן/ת זוג איבד את משפחתו = לא טוב! לא אומרת שזה מצבך, סתם נזכרתי בתופעה, לאור גילך. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

alophind

New member
ידידי , ברוך הבא... ספר קצת מה קשה

ומה מציק ... כולם פה ישמחו לשמוע ולתת כתף/עיצה בכל רגע נתון חינם
לימים מאושרים יותר ...

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

רובנו בוכים מדי פעם אחרי כמה שנים. השאלה לאן לוקחים את זה. אני מגלה שהפורום הזה עושה טוב לזוגיות שלי, נותן לי כיווני מחשבה חדשים ופרספקטיבה שונה. מזמינה אותך להצטרף אלינו, לבכות, להתייעץ, להתחזק ולחזק

למעלה