היי למי שזה חשוב

למברטה

New member
היי למי שזה חשוב

תאמינו לי לגבי ה D.V.D היו לי את כל הסינגלים ששוחררו לרדיו מצמאון ביום שהם הגיעו לרדיו היה לי את הדיסק ביד ברגע שהוא יצא מכרמיאל אם ה - D.V.D היה יוצא במאי שזה בסה"כ עוד שבוע הייתי יודעת מזה אין לי מה להסתיר חברה תהנו אני הבטחתי פה למישהי שאני מפסיקה לעדכן כי אני לא רוצה להתערב יותר מידי אז יאללה ביי.

שיר3

New member
עוד שבוע זה רק תחילת מאי.

זה יכול להיות בתחילת מאי , יכול להיות באמצע וגם לקראת הסוף . יש בחודש אם שכחת 31 יום מקווה שאת טועה והוא ייצא במאי כמו שכתבו פעם בעיתון.

למברטה

New member
מה את רוצה ממני את במלחמה איתי או מ

אם את חושבת שאת יודעת יותר טוב אז למה שאלת?

שיר3

New member
לא .

פשוט לדעתי לא היו כותבים בעיתון מידע עד שהוא נכון ואם המידע שלך נכון היו כבר כותבים בעיתון כי יודעים שהרבה מחכים לדי וי די כבר.

שיר3

New member
ואם היית בטוחה במידע

אז היית אומרת לנו ממי קיבלת את האינפורמוציה

למברטה

New member
תראי

אני במקרה עליתי על הפורום הזה לפני כמה ימים ובזמן שאני עובדת אני נכנסת אליו ומנדבת מידע אני כבר לא ילדה ובאמת וברצינות אני מספיק בעניינים כי אני מספיק זמן שם בכל אופן עומות בפנייך שתי אפשרויות להאמין או לא להאמין למה שאני אומרת אני לא חייבת לך שום אינפורמציה נוספת ולא אני לא משוחחת עם הזמר כל יום וגם לא מתיימרת לכך והקשרים שלי שמורים רק לי הזמן יעשה את שלו ונראה מי צדק ביי

......

אני לא מבין מה זאת היהירות הזאת שלך. היא ממש לא מתאימה לפה. זה שאת יותר שנים "בעסק", לא אומר שאת יכולה להתנשא. ביי

למעלה