היי, למי שאין כלב או חתול,

שוב תתפלא, כמה שכל יש לחתולה שלי

איך היא יודעת איך ומה לבקש, איך ומתי להתמרמר, מתי להתחנחן, אפילו יודעת איפה קופסאות הסרדינים שלה בארון, פותחת לבד, מוציאה קופסא ובאה ללקת לי את אוזן שאפתח לה אותה... ואיך היא יודעת לשחק כדור-רגל עם 4 רגליים עם כדור של טניס-שולחן...

shy-1

New member
הבנתי, אך גם כדורגלנים עושים זאת,

ואף אחד לא חושד שיש להם שכל. סתאאאאאם. גם הכלבה שלי עושה הרבה דברים שלא האמנתי שהיא יכולה לעשותם, אך זה נכלל אצל בעלי החיים, כאינסטינקטים או פקחות, אך לא שכל !!! והייתי מוסיף בבטחון, שטוב שלבעלי החיים אין שכל, כי אז, הם היו מתנהגים כבני אדם, ולא זאת היתה כוונתנו כשהכנסו אותם הביתה, נכון ?. SHY

AYELET1

New member
אתה מתכוון לאמר ש...

"תתחיל להתנהג כבר כבן-אדם" זו לא בדיוק צורת הנזיפה הראויה

AYELET1

New member
קראתי באיזה מקום שלכלב נבון

יש שכל כלילד בן שנתיים (SORRY עדי , על חתולים לא קראתי כלום
) . זה נראה לי לא מעט סה"כ!!!

בוודאי לכדורגלנים יש שכל, כי הם

יודעים איך עם 2 רגליים שמאליות בכל זאת ניתן לקבל כל חודש שכר של עשרות אלפי דולרים. אך אינני בטוח מי יהיה זריז יותצר בלימודים, מי יידע להשטל מהר יותר על המחשב שיש לו ביד ( ברגל...), חתול או חלק מבאי הפורומים כאן, המיאשים אותי יותר ויותר מיום ליום... כשלחתול נמחקת תוכנה, זה עדיין סביר, והם לא בוכים על זה בקול כל כך רם...

shy-1

New member
לא מדויק, זו ההוכחה שאלה שמשלמים

להם פשוט מטומטמים יותר. עובדה. בכל מקרה, כשעושים השוואה בין יצורי אנוש וחיות, יצורי האנוש תמיד יפסידו. SHY

גלי®

New member
או קיי , נשברתי ... שולחת לכם תמונה

לא של החתולים שלי , אלא משהו חמוד ....

bimbo.

New member
שי, אני שוב מסכימה עם מה שאתה

אומר. וזה ידוע שלכלבים, חתולים ועוד בעלי חיים יש אינטיליגנציה מפתיעה. נוסף לכך, אהבתם אינה תלויה בדבר והם אוהבים ללא תנאי. אמרתם משהו על אהבת יצורי אנוש?????????

bimbo.

New member
עדי, אני מסכימה אתך לחלוטין. ../images/Emo13.gif

ואולי נכיר לחתולה השחורה שלך את הכלב השחור שלי?

למעלה