היי לכן

היי לכן

אני רואה שהפורום ממש , אבל ממש רדום. אז מה שלוכן? אני בסדר גמור , אני מרגישה שממש חזרתח לשגרה כי קבעתי לי כמה תורים בקופת חולים ובהיום או מחר אני יתחיל ללמוד לשני מועדי ב' שנשארו לי וזהו , אתן יודעות , שגרה מטיילים , מחפשים עבודה והכל רגיל . שהו , תספרו מה עובר עלייכן ועל הבנות החמודות , האם הם חזרו לגן היום וכל זה (לכל האימהות שיהיה יום מעלה. שלכן תמיד דלית

1שרהפ

New member
שלום לכולן../images/Emo13.gif

זהו נגמר החופש והיום החמודה שלי התחילה גן (כבר לא מעון)היא לא ככ רצתה ללכת כי היא מאד אהבה את החופש ,להיות עם המשפחה .בכל אופן היא הלכה וחזרה מותשת היא עדין בגן שפה של החינוך המיוחד (לצערי) היא לא ממש הולכת טוב ,היא כל הזמן נופלת ,עשינו לה א.א.ג (בדיקת גלי המח)בגלל הנפילות הרבות מקווה שהכל יצא תקין ושזה רק יקח קצת זמן עד היא תלך יותר טוב מבחינת דיבור יש לה מעט מאד מילים לכן היא צריכה קלינאית תקשורת צמודה אבל מבחינת הבנה היא ממש מתאימה לגיל שלה (3.5) אנחנו מקווים שהיא תתחיל לדבר יותר טוב וללכת ואז נישלח אותה לגן משולב שהיה לכולן שנה מוצלחת ופוריה שרה

מוסיפה גם בהצלחה לכולן

כל אחת במה שהיא עושה- הילדות הקטנות בגנים הגדולות יותר בבתי הספר העוד יותר גדולות בלימודים הגבוהים ולכל השאר- בכלל בהצלחה כל אחת בדרכה...

batyasher

New member
הי לכולן

מה שלומכן, אכן הייתה מורגשת הירדמות קלה.... שמחה לשמוע שכל אחת חוזרת לשיגרה. אצלנו מאיוש חזרה לגן (תודה לאל) וזה לא יאומן איזה שינוי הילדה הזו עברה מאז שהיא בגן. יש לה חוש קצב מטורף ואת כל השירים של הגן היא מכירה ומתופפת ממש לפי הקצב הנכון (אפילו אני לא מצליחה לדייק עד כדי כך). עד כה מאיה הייתה בגן עד השעה 13:00 אבל החלטנו שמעכשיו היא תהיה בגן עד 16:00 כדי שתלמד לאכול ארוחת צהרים עם הילדים ולישון איתם. האמת שהיא רוצה בזה. לנו לא ממש משנה אבל היא מראה לגננות שהיא רוצה לישון עם הילדים שנשארים והיא לא רוצה הביתה. אם אתן זוכרות, לפני שהכנסנו אותה לגן התלבטנו אם לספר לגננת על הטרנר ובסוף החלטנו שלא כי זה לא רלוונטי להתפתחות שלה בגן. היום אני שוב מתלבטת בעניין. מאיה נראת מאד קטנה ואולי בעצם צריך לספר על הטרנר וליידע שהיא מטופלת בהורמון גדילה כדי שיפסיקו "להרים גבה" בעניין הגובה שלה? מה אתן אומרות??? ביום שישי הקרוב יש לנו תור לניתוח כתפורים. אנחנו עושים את הניתוח בבי"ח פרטי במרכז הרפואי בקניון רמת אביב אצל ד"ר שלמה צרפתי. מקווה שההחלמה תהיה מהירה. והחדשות הטובות להיום: בעלי ואני טסים בחגים לשבועיים וחצי ל.... תאילנד, מאיה תישאר אצל ההורים שלי... זהו לעת עתה שימרו על עצמכן בתיה

הי בתיה

קודם כל , תבלי עם בעלך ותעשו חיים! חופשה תמיד זה טוב לנפש - לתת לגוף מנוחה . נחמד לשמוע שמאיה מסתגלת מהר לגן . כל כבוד. אין בעצם שום סיבה שלא. באמת אחלה עכשיו לגבי השאלה שלך אם לספר על תסמונת ...הכל תלוי בעצם בך. הרי סך הכל הילדים עדיין לא הכי מבינים בגן ואי סיבה לתת סיבה. ככה לפחות אני חושבת. בגיל יותר מאוחר אולי אם את רואה לנכון - אולי כן. אני זוכרת שאצלי גם ביסודי וגם בחטיבה ותיכון לא ממש סיפרתי לאנשים. לא עשיתי חשיבות לגובה. אז כן הייתי הכי נמוכה בכיתה אבל קיבלו את זה בצורה רגילה. זה מה יש לי להגיד לך בתור בוגרת . אני בהחלט אשמח לשמוע מה דעתך???.! חופשה נעימה שוב . דרומית

היי בתיה'לה

אני חושבת שאם את סומכת על הגננות ואת בוטחת בהן ויש בינכם קשר טוב , את יכולה לספר להן שלמאיהפשוט יש בעית גדילה והיא מקבלת הורמוני גדילה ואת חושבת שתוך כמה זמן היא לפחות תדביק חלק מהפער (כי אי אפשר להדביק את כל הפער בסך הכל תמיד נהיה יחסית נמוכות אפילו שאם ההורמון גדילה אני יכולות להגיעה אפילו למטר חמישים + ) בלי הרבה יותר מידי לפרט אם לא נעים לך כמובן והכי חשוב ולהגיד להן שזהו עניין פרטי של המשפחה ואת סיפרת להן כי הן אלה המטפלות במאיה והיית מאוד רוצה שזה ישמר בינכן וזהו .

batyasher

New member
תודה תודה תודה

תודה לכולכן על הפירגון. אכן, אני כבר מתה לטוס אבל המחשבה שאני לא אראה את מאיה שבועיים וחצי ממש לא קלה אבל כמו שכתבתם- צריך למלא מצברים. לגבי הגננות אז אני לוקחת את עצתכן ולדעתי אני אדבר עם הגננת הראשית. אני לא אכנס לפרטי פרטים של הטרנר אלא פשוט אגיד שיש לה בעיית גדילה והיא מטופלת בהורמון. ביננו, הרי כשמאיה תצטרך לקבל מחזור היא כבר לא תהיה בגן...
כך שהטרנר הכללי לא כ"כ רלוונטי. טוב יקירות, האמת חשבתי שהגיע הזמן להפגש כי הינה מגיעים החגים ויש חול המועד אבל אנו לא נהיה בארץ... בכל אופן צריך לחשוב על איזה פגישונת... אגב ביום ראשון הבא יש לנו ביקורת בשניידר - כמובן שאעדכן אותכן אח"כ שיהיה ערב מקסים בתיה

yaelluu

New member
תעשי חיים בתאילנד

תהני ותעשי חיים גם לדעתי אין לך ממה לחשוש מלספר לגננת שלמאיה יש בעית גדילה יש הרבה ילדים שיש להם בעיות גדילה ללא כל קשר לטרנר(כמוני למשל) ואני בטוחה שמאיה היא לא הראשונה בגן שיש לה בעית גובה,מעבר לזה זה באמת לא רלוונטי לספר. בהצלחה בביקורת בשניידר..אני זוכרת כמה לא אהבתי לבוא לשם בילדותי ......

barbushi

New member
היי בתייה!

שמחה לשמוע שמאיה כל כך נהנת וכל הכבוד לכם על ההענקה והאהבה. לגבי הגננות-אני חושבת שמה שאמרת שתספרי להם זה ממש נכון. כל מה שחשוב זה אם יש בעיות בהתפתחות כרגע שהן צריכות לדעת ושהיא מטופלת בהורמון לבעיית גדילה. מקווה שהיא רק תמשיך לגדול ולהתפתח תהנו בתאילנד ותשתוללו !! ברכות גם לכל שאר האמהות !! מה שלומכן שרה ואיפה ענבל??

1שרהפ

New member
שלומינו ברוך ה בסדר../images/Emo140.gif

משתדלים לתת ולהעניק לקטנטונת שלנו את הטוב ביותר אפילו שזה קצת קשה וקופת חולים עושים קצת בעיות וכל אחד אומר לעשות משהו אחר חוצמיזה הכל ממש נהדר ההתקדמות והחברמניות של המקסימה שלנו היא בלי גבול מקווה שהיא תמשיך כך ושהקופה תאשר לנו עוד טיפולים פרא רפואים ואולי היא טיפול פחות ????!!!!! ערב טוב שרה

למעלה