היי לכן..

auau1

New member
היי לכן..

שלום! אני די חוצפני אבל תרשו לי.. דבר 1- אני חדשה פה ואני מקווה להשת
. דבר 2- במאמרים שלכם פה יש את עלילות שודדי הקריביים (או משהו כזה) ואני רוצה המשך! יש שם רק עד פרק 9! אני רוצה עוד! אני מאוד חוצפנית! אבל איך משאירים אותי ככה במתח! בבקשה! אם יש המשך, ואני לא יודעת עליו, אני רוצה שתתנו לי דרך להגיע אליו. אם אין המשך! שמישהו יגיד לי! (ואם לא איכפת לו שיכתוב המשך). בבקשה!! אני עוד שניה מתה מרוב מתח..... השת
ות נעימה לי.. למרות שלא נראה לי שזה יהיה אחרי הסצינה שעשיתי עכשיו אבל חפיף.. בתודה מראש, שיראל, 13 וחצי, רמת-גן.

איזה ממי../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה קודם כל
ו......כן..יש רק 9 פרקים לביינתים(אני מקווה שיש עוד הדר!!),גם אני מתה עליהם.....ומקווה שיהיו עוד
.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ו2 דברים: 1. בקשר לפרק הבא של עלילות שודדי הקאריביים, כבר היו לנו באמת הרבה מאוד דיונים על זה שצריך להיות המשך... אולי באמת יהיה מתישהו!
2. אני יודעת שתרצחו אותי פה, אבל עדיין לא קראתי את העלילות...

n o g i t

New member
מה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo123.gif

אם את לא קוראת אני לא מכינה טפט! סתם סתם, אני לא יכין טפט בלי שום קשר
וממש כדי לך לקרוא את זה! זה ממכר

ThisIsJustME

New member
ברוכית הבאית../images/Emo70.gif

איזה כייף שייש הרבה חדשות
זה מעיר ת'פורום אגב אני שירה

די../images/Emo70.gif../images/Emo12.gifשיוו../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif

לא קראת?!,דייי,זה כ" ממכר,בטירוף!!!!!!!!!! אה ו...אם תקראי..וויל לא משחק שם תפקיד רע(פשוט שמו אותו ככה!!)

מיטץ

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif

ואוווו כמה חדשות....בטח דילגתי על כמה אז ברוכה הבאה לכללל החדשות
וד"א אני הדר

T u r n e r 1

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני לימור וגם אני כמוך מזה במתח מעלילות שודדי הקאריבים ומצפה בקוצר רוח לפרק 10! השתלבות מהירה וחג שמח
נשיקות

gilliosh

New member
אהמ... *נדחפת*|איאווין|

כן... אני בטוחה ש'עלילות שודדי הקאריביים' (או איך שלא קוראים לזה מעניין וממכר.... אז אולי תסבירו לי איך אני יכולה לקרוא את זה בלי הפרקים הראשונים????

T u r n e r 1

New member
אני יודעת למה את מתכוונת....

גם לי זה קרה בהתחלה. קראתי את הפרקים וגיליתי שהיו חסרים ובמשך יום שלם השתגעתי וניסיתי להבין כי זה לא היה הגיוני... אז בקיצור את נכנסת למאמרים הולכת לפאנפיקים ושם את מוצאת את כללללל הפרקים! מקווה שעזרתי...

למעלה