היי לכן

היי לכן

אני נכנסת לפה מידי פעם לקרוא,ויש לכן אחלה פורום
אז רק רציתי לשאול,אם אתן מכירות מישהו שצריך פקידה/מזכירה בבקשה אני אשמח לעבודה-אני משוחררת כבר 8 חודשים בלי שום עבודה ואני משתגעת מרוב שעמום בבית,אז אם יש לכן איזה משהו אפילו זמני אני אשמח ושוב,יש לכן אחלה פורום

yoyo10

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

דבר שני תעשי דיפדוף כאן בפורום מתפרסמות לפעמים מודעות דרושים

אטל81

New member
אולי בנתיים,

תצאי לקורס ללמוד קצת ע"ח המענק, זה קצת יוצא אותך מהבית וגם מהשעמום. תוכלי לעשות קורס מזכירות בכירות ... במכללה למינהל או במקום אחר. תמיד יש הצעות עבודה, תבדקי טוב טוב, ואל תתיאשי, תשלחי את קורות החיים שלך לכל חברות כ"א שאת מכירה, ואת השאר הם יעשו..... בצלחה!!

אני לומדת כבר על חשבון המענק

אני לומדת מזכירות רפואיות וזה שילב גם את המזכירה הבכירה. אני רשומה כבר באיזה 4-5 חברות כ"א ואף אחד עוד לא חזר אליי בכלל,ואני מחפשת באינטרנט עבודות,בעיתונים בכל מקום אפשרי. אבל בנתיים ממש ממש משעמם,ואני מעדיפה את העבודה הפקידותית בגלל שאני אוהבת את המחשבים. אבל אני לא מוצאת עבודה אז נחכה קצת...

אטל81

New member
את בדיוק כמוני...../images/Emo8.gif

אם את אומרת שאת מתעניינת במחשבים זה לאו דווקא להיות מזכירה, את יכולה להיות גרפיקאית, למשל..... אני גם עובדת להתעסק במחשב, וחושבת לצאת לקורס גרפיקה ממוחשבת. עם המקצוע הזה אפשר להגיע למשרד פרסום ועוד..... בכל מקרה, כל תעודה שתקבלי תעזור לך בעתיד....

אטל81

New member
תיקון טעות באחד הפיסקאות

עובדת = אוהבת להתעסק במחשב......

אטל81 אבל בשביל ללכת לקורס גרפיקה

צריך להיות עם כישרון מסויים בשביל זה. אני אוהבת את הקטע של ההקלדות בגלל זה אמרתי שאני מעדיפה להיות פקידה/מזכירה. ותודה לכן על הקבלת פנים
ושירוש בטח,עשיתי "עקוב אחריי" אחרייך

אטל81

New member
../images/Emo13.gif

גם אני אוהבת מאוד מאוד להקליד במחשב, אבל בינינו המקצוע הזה (קלדנות) לא הכי בריאה לידיים. ות'אמת, אני לא יודעת לצייר, אבל זה מעניין אותי, כמה שאני לא יצירתית, אני רוצה לעבוד על עצמי בקטע הזה :) ולעבודה בגרפיקה לא תמיד חייב שיהיה כישרון, לפעמים זה בא עם הזמן ואפילו את יכולה להנות מזה {נכתב בתור המלצה בלבד} תחפשי עוד תחביב שמתקרב לעבודה עם מחשב .... זה יכול להיות מעניין, את לא חושבת?

../images/Emo12.gif

למה קלדנות לא בריאה לידיים? האמת..התחלתי השנה לעבוד על מצגות..סתם בשביל הכיף..(ימי הולדת לחברות,וסתם שטויות כאלה) אז אני די טובה בזה..אבל מה אני יכולה לעשות עם מצגת? כלום...נאדה.. ואיזה עוד עבודות יכולות להיות עם מחשב שאני לא יודעת? וואי אני כבר משתגעת מרוב שעמום בבית אין עבודות אין כלום

אטל81

New member
מכיוון

שמפרק כף היד לאחר עבודה זריזה לעיתים נשחק ולעיתים מתחיל להתנפח ולגרום לכאבים.... לחברה שלי זה קרה התנפח לה ממש, נהיה מעין "גולה" גדולה ואמרו לה שהיא צריכה לעבור ניתוח בשביל זה (שלא תמיד עוזר).... אני יודעת שהרבה מקומות עבודה משתמשים בהצגת שקופיות באמצעות ה - PPT לישיבות ודיונים. יעלי, אל תתייאשי, הפורום הזה תמיד נמצא לרשותך.... תחזיקי מעמד

jessy19

New member
יעל....

עשית "עקוב אחריי???" ברוכה הבאה לפורום מקסים נוסף, שבו אפשר להתעצבן על המפקד/בוס כשאת פקידה.....

למעלה