דניאלי המלאכית
New member
היי לכן 
אני חדשה כאן... ראיתי את ההודעות , העזרה של כולכן כאן שהחלטתי גם להכנס ולשתף אותכן
אני בת 15 ... חבר שלי מתגייס שבוע הבא ביום שלישי , אחרי מלא מאמצים ובקשות שידחו לו את הגיוס כדי לגשת למסלול עתודה טכנולוגית , לצערנו זה לא הצליח כרגע אני מנסה לעקל את זה שהוא הולך להתגייס. הוא הולך להיות בקר גבול במשטרה הצבאית-בשיתוף מג"ב . לפני יומיים הודיעו לו שזה סופית והוא חייב להתגייס ואין דחיות ואין כלום. הוא כמובן התאכזב ונכנס לדיכאון . השתדלתי כמה שיותר להוציא אותו מיזה .. (היינו בבילוי בלונה פארק) . בתחנת רכבת שכל אחד מאיתנו היה צריך לחזור. הבנתי שיקח זמן עד שאראה אותך , המרחקים בנינו הם עצומים בין שעתיים ל3 שעות נסיעות פשוט שאמרנו אחד לשניה להתראות.. עליתי לרכבת ובכיתי גם ככה המרחקים גדולים ואנחנו רק בתחילת קשר , ועכשיו הצבא? הבנתי שהיציאות הן 3/11 ... איך אוכל לראות אותו? אתמול פשוט קרסתי ובכיתי , אמא שלי אמרה שאין בעיה שאני אלך לבקום ללוות אותו. וגם בשבתות לבוא לבסיס שלו אם ארצה ... ואגיע לעיקרון - איך הייתן ממליצות לי לעבור את התקופה הזו , איך אתן עוברות אותה? האם יש מישהי שאנחנו דומות במקרה שתוכל לעזור לי לחשוב על דרך לעבור את זה למרות שזו רק ההתחלה? תודה לכן
ואני ארצה מאוד להיות שותפה כאן . גם ליעץ , גם לשאול הכל 
אני חדשה כאן... ראיתי את ההודעות , העזרה של כולכן כאן שהחלטתי גם להכנס ולשתף אותכן