היי לכן...

היי לכן...

אני בהריון שבוע 17 ונחתה עלי מחלת הנשיקה... לא כייף....... יש משהו להקל עלי את העייפות לדעתכן? תודה. מיקמיק

טוטס

New member
פשוט לנוח ../images/Emo13.gif נשמע טיפשי, אבל אין ברירה אחרת

מזל טוב, והחלמה מהירה

לא..ממש..אבל ממש לא כיף ../images/Emo201.gif

קודם כל בשעה טובה להריון החדש. ממקור ראשון: נכדי בן השלוש וחצי חולה עתה ב EBV (כך נקראת מחלת הנשיקה). וירוס מגעיל לכל הדיעות שהתופעות שלו נמשכות לצערי זמן רב. פעוט חכם הנכד שלי, יודע בדיוק להגדיר ולהסביר מה הוא צריך ומה הוא מרגיש: "הנה התעוררתי משינה" הוא אומר לי, "ובכל זאת אני מרגיש עייף אבל לא רוצה לישון, רק לנוח" ככה זה מיקמיק, הגוף נלחם ליצר נוגדנים ואחת מתופעות הלוואי היא העייפות הבלתי נשלטת. רק לנוח לשתות וחוזר חלילה. מזלו של הגוזל שבבטנך שיוולד עם נוגדנים למחלה - הנה חצי כוס מלאה. כל טוב ושבת שלום לא להלחם, אין טעם.

אכן חכם נכדך...../images/Emo13.gif

זאת ההרגשה.. מי שלא חלה בזה- פשוט לא יבין קמים אחרי 10-12 שעות שינה,ומרגישים שלא ישנת חודשיים ממשיכים לישון-וזה לא עוזר... דיי גועל נפש... אכן--לא נילחמת,אם כי מבואסת.... תודה! שבת שלום ומבורך לכולם!!!

belli80

New member
כמו שכבר אמרו פה

פשוט לנוח הרבה... ממליצה גם על ויטמינים - יש כאלו ייעודיים לנשים בהריון, שתייה מרובה, כמובן ולאכול בשר אדום. אני לא יודעת למה, אלא רק שזה גרם לי להרגיש יותר טוב בזמנו...

למעלה