היי לכן

blue flower

New member
היי לכן ../images/Emo24.gif

היתה לי חברה טובה עד לא מזמן... משהו קרה בנינו, ואין לי מושג מה התחילה "לסנן" שיחות, ובקיצור - הקשר בנינו נותק. אני מאוד אוהבת אותה ולא ברור לי מה קרה... (משהו השתבש מאז שהתחתנה וילדה) שאלתי: מה מחשבותיה ורגשותיה של X כלפי כיום: נער הגביעים תשע חרבות מלך הגביעים עשר חרבות שישה מטבעות שני גביעים סיכום: מלכת המטבעות העתקתי את השאלה... כפי שנשאלה על ידי שואלת אחרת... אם טעיתי אשמח להכוונה. תודה, וחג עצמאות שמח!

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo20.gif כחול

מה מחשבותיה ורגשותיה של X כלפי כיום: מה = נער הגביעים מחשבותיה = תשע חרבות ורגשותיה = מלך הגביעים של X = עשר חרבות כלפיי = שישה מטבעות היום = שני גביעים סיכום: מלכת המטבעות את יודעת, אני חושבת שחברתך נמצאת במצב מצוקה כלשהו. את מעויינת להושיט לה עזרה, אבל נראה אולי כי בעלה מתנגד לקשר שלכן? היא מאוד זקוקה לעזרתך. אני שולחת לך מסר אישי כי יש משהו שמאוד מציק לי שאני מרגישה אותו ואני חייבת לשאול אותך.

blue flower

New member
צליל... האם יש שאלה שאני יכולה

לשאול... בסגנון של מה אני צריכה לדעת, או מה אני צריכה לעשות כדי לעזור לה? משהו מטריד אותי... ואני לא יודעת איך להתקשר איתה... או מתי... אם לא ... אז לא ... אנסה טלפונית מתישהו...

צ ל י ל 8

New member
היי פרח כחול

אפשר אולי לשאול: מה עליי לעשות כדי לעזור ל-X מבחינה נפשית? 6 קלפים+קלף סיכום

blue flower

New member
תודה צליל ../images/Emo79.gif

שאלתי: מה - חמש חרבות עלי - אס המטבעות לעשות - מוות כדי לעזור - שישה גביעים ל- X - מיזוג מבחינה נפשית - 8 מטות סיכום - 3 מטבעות תודה על העזרה.
כחול

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

מה - חמש חרבות עלי - אס המטבעות לעשות - מוות כדי לעזור - שישה גביעים ל- X - מיזוג מבחינה נפשית - 8 מטות סיכום - 3 מטבעות הממות במילה "לעשות" מראה כאן הכל. את חייבת לשנות את הגישה שלך, ולעשות משהו שיזעזע
. 6 גביעים במילה "לעזור" מראה את הקשר שהיה לכן קודם, קשר לדעתי עדיין לא הסתיים (גם אם את חושבת אחרת). המיזוג מראה את X כמישהי שמנסה לחיות בין 2 עולמות ומנסה כמה שאפשר להחזיק את עצמה מעל השטח. "מבחינה נפשית" מיוצג ע"י 8 מטות שמראה לדעתי על שינויים רבים, על כך שאולי היא מסוגלת לרדת לדיכאון בצורה מאוד מהירה וקשה. אני חושבת שאת צריכה לגשת אליה בצורה חומרית, כלומר להראות לה איך הדברים ייראו אחרת, ולאו דווקא רגשית, אלא איך חייה יהיו ללא מה שעובר עליה היום. 3 מטבעות מראים שהיא מאוד מעריכה את מה שאת חושבת עליה. ניסיתי לכתוב כמה שפחות על מה שדובר ביננו, ואני מאמינה שאת מבינה לקרוא בין השורות...

blue flower

New member
תודה צליל ../images/Emo24.gif

כן... רק דבר אחד לא מתחבר לי, הנושא החומרי? בשיחה האחרונה בנינו לפני כמה חודשים היא כבר עבדה במקום טוב - אליו נסתה להתקבל כמה שנים. תודה צליל... אין מנוס מלהתקשר אליה
כחול

למעלה