היי לכן!! עזרהההההה

saiyanit

New member
היי לכן!! עזרהההההה

אני סאיינית:) אמממ קבלו אותי יפה! חחחח אני צריכה את הטיפים הכי מוצלחים שלכן עד היום! אני אתן לכן את הציאור לפנים שלי.. יש לי עיניים לא ממש קטנות אבל לא גדולות..והבעיה שלי זה שבלי עיפרון שחור אני מרגישה ממש וכוערת! אבל כתוב פה שזה לא טוב! ואני לא מבינה למה..אני מרגישה איתו ממש יפה.. ו..אנילא יודעת איזה צבע צלליות עיניים לשים! אני לרוב שמה כחול כהה או לא ממש כהה.. ולא על כל איזור העיין..רק על איזור העפעפיים.. איזה צבעים תאימים? *יש לי גוון עור בהיר מאוד..וסמוק.. ישלי עיניים ירוקות בעיק4ר וחום מסביב.. עצות פרינדס?

Leeeeeeee

New member
מי אמר?

למה עיפרון שחור לא טוב? אם זה מה שאת אוהבת ואת מרגישה עם זה יפה אז מה הבעיה? וזה לא שיש לך עיינים קטנות או משהו.... ודווקא זה יפה לעיינים ירוקות. מה שעות מתאים לעיינים ירוקות זה צבעים חמים, כמו חומים וורודים או סגולים.

The Cat Woman

New member
עיניים ירוקות יפה להדגיש ../images/Emo9.gif

(ד"א- היי רעות... הבטחתי שאני יקפוץ לביקור
) אני מקנאה בכל מי שיש לה עיניים ירוקות... זה כ"כ יפה לתת להן מראה חתולי... הכי יפה זה לעשות מראה מלוכסן מעט (ע"י הכהייה בסוף עצם הגבה- שם בקצה, והבהרה בתחילת העצם נדמה לי) ועוד יותר יפה לעיניים ירוקות- זה הדגשה בעיפרון שחור ואיפור בגוונים עדינים של בז' או חום עם נטייה לסגלגל (אם אתן מבינות אותי...)

Hypnotize

New member
כן מבינה אותך.. ../images/Emo13.gif

לי יש עיניים ירוקות עם כתמי זהב. ואני בד"כ מתאפרת בירוק, גווני חום או בסגול כהה.

למעלה