היי לכן\ם!

Titush Black

New member
היי לכן\ם! ../images/Emo13.gif

רק רציתי להגיד, שהיום ראיתי בהוט דרמה את הסרט "בני וג'ון", ואם עד עכשיו לא השתכנעתי שג'וני שחקן מדהים, הסרט הזה בהחלט שיכנע אותי!. וגם שבוע שעבר ראיתי את "שודדי הקאריבים" ובאמת, בלי ג'וני, הסרט היה חסר. הוא מוסיף לדמות כל כך הרבה מעצמו שזה נראה טבעי ביותר. הוא מצחיק ומוכשר [וחסר טעם לציין- חתיך] ובהחלט בין השחקנים הטובים ביותר . [חוץ מזה גם אמרו שהוא השחקן הנחמד ביותר, שעוצר לחתום לילדים גם כשהוא במצבים הכי לא נעימים]. זהו=] מקווה לראות עוד הרבה סרטים של ג'וני=) תיתוש

מקרה אמיתי, כשייתי בלונדון בפרימרה

של צרלי בממלכת השוקולד, והוא היה שם הוא חתם לכולם ממש עבר אחר אחד (טוב הגזמתי קצת, אבל הוא לא פספס אנשים, כזה בובון, ויש לי חתימה שהוא חתם לי).... אז אם אתם רוצים תתמונה אני יראה לכם, רק תבקשו..... באוץץץ

טוב בננות ניתקעה לי המצלמה אז אני

מקווה לשלוח לכן את החתימה מחר.... מקווה לא לאכזב ביי ביי אני עפתי לאכול.. באוץץץץץץץ

אורושהה

New member
כןן בטחח.. =\\

את מנסה לעבוד עלינו? מוזר שזה קרה דווקא עכשיו.. ואל תגידי שזה קורה כל הזמן.. וחוץ מזה אם היית בפרימרה למה לא סיפרת שאת היית בה ממזמן??

היי למה לזלזל? וכן כתבתי סתסכלי

בתאריך ה4/7/06 ותראי שכן שמתי תמונונת של גוני שצילמתי אותו וגם את פרדי היימור (צרלי) וכן נתקעה לי המצלמה אז אני ישלח עוד מעט....

אורושהה

New member
סליחה... =(

צודקת ישר זלזלתי מודה באשמה :( אני יראה כבר תתמונות.. ולא יודעת סתם פשוט נראה לי משהו מוזר.. חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי את התמונות אבל עכשיו עם התאריך יש סיכוי יותר טוב למצוא אותם.. סליחהה.. ):

גם אני ריאתי ת'סרט הזה בהוט..../images/Emo108.gif

כאילו באותו זמן שאת ראית...חח בהחלט סרט גדול! אפילו שבהתחלה הדמות שהוא שיחק נראתה לי מוזרה כזאת.. איך! איך תמיד הוא מצליח להכניס לדמויות המוזרות האלה אופי כ"כ יפה.. כנ"ל לגבי צארלי בממלכת השוקולד, שה"ק ועוד... הוא פשוט נמצל את כשרון המשחק הגדול שלו לתפקידים מוזרים שקשה יותר להכנס לראש שלהם ולשחק אותם. בקיצור. Good Job!
חחח

למעלה