היי לכם!

sapirush4

New member
היי לכם!

היי יש לי שאלה! כששלחו לי את השאלון העדפות אז רשמתי מקום ראשון פקחית טיסה ועברו כבר כמה חודשים ולא שלחו לי כלום חוץ מאלחוטנית חוף ועוד משו שזה ממש גרוע ואני לא רוצה. לפני איזה חודש שלחו לילדה מהשכמה מיונים לפקחית טיסה וזה כל כך לא הגיוני כי הילדה טיפשה ברמות ולי לא שלחו. ועוד משו שלחו לי הצעה להרשם לעדותה ואני לא כל כך רוצה אבל מתלבטת... מישו יודע מה ספי הקבלה למקצועות שיש שם? כי חיפשתי ולא מצאתי. אבל אני ממש רוצה להיות פקחית טיסה וזה פשוט לא הגיוני שהיא קיבלה ואני לא!

sapirush4

New member
מה זאת אומרת?

יגידו לי לי ממש את הסיבה למה לא שלחו לי?

למה לא הגיוני שהיא קיבלה ואת לא?

הגיוני מאוד. אם את רוצה את התפקיד- תשלחי בקשה להתקבל למיונים. יכול להיות שהנתונים שלך פשוט לא מתאימים להיות פקחית טיסה ולכן לא שלחו לך זימון. אם את רוצה- פשוט תבקשי. אל תחכי שמישהו אולי יחשוב שאת רוצה וייתן לך את זה.

DyingToLiVe

New member
יכול להיות שגם פיספסו אותה

זה קורה, לא חייבים ישר להניח הנחות מסויימות, פשוט שתתקשר וזהו.

sapirush4

New member
לאן אני צריכה להתקשר?

למה זה לא הגיוני? כי הילדה טיפשה ברמות ובכלל לא מתאימה לתפקיד הזה!

DyingToLiVe

New member
מי את שתחליטי מי טיפש ומי לא?!

אל תהיי כזאת יהירה, לפעמים אנשים עושים עלייך את הרושם הלא נכון, יש אנשים שמשחקים אותה טיפשים כל החיים שלהם, והם ממש לא, אל תמהרי לשפוט ולחרוץ את דינו של כל אחד.

purple rose

New member
היא כנראה לא כ"כ טיפשה

יכול להיות שלסבב הזה אין יותר מקום מכיון שהרבה רצו את התפקיד והם לוקחים את המלשבים עם הנתנותים הכי טובים (כן.. יש יורת טובים ממך :-\) או שאת נראה להם יורת מתאימה לתפקיד אחר.. ומה לעשות רב הדברים הם לא בשליטתך בצבא. יש עוד מיון לתפקיד בעוד כמה חודשים דברי עם לשכת גיוס ותבקשי מהם להלשלח למיון הבא... בהצלחה

למעלה