היי לכם,

Marsha Figg

New member
היי לכם,

אני מקווה שמישהו כאן יוכל לענות לי: זה נכון שהעונה של "ג´ק וג´יל" שהסתיימה בערוץ 3 לפני כמה שבועות הייתה האחרונה? כי זה קצת לא הגיוני…הפרק האחרון בעונה ההיא אולי התאים לפרק אחרון לעונה, אבל לא לפרק לגמרי-אחרון… ביי ביי,
רחלי

shirakl

New member
אני לא ממש רואה ג´ק וג´יל אבל

לפי מה שקראתי זו אכן העונה האחרונה... לפעמים לא מתכננים מראש לסיים את הסדרה ואז הפרק האחרון של העונה לא אמור להיות מלכתחילה פרק אחרון בסדרה ולכן הוא גם לא נראה ככזה... קחי כדוגמא את הדרמה הישראלית שהיתה פעם רמת אביב ג´, הפרק האחרון של הסדרה לא היה אמור להיות אחרון, אלא רק אחרון לעונה, פשוט הרמה של הסדרה לגמרי ירדה ואף אחד לא רצה לקנות לשידור עוד עונה...

A.L (boy)

New member
תמיד חשבתי ש...

(וזה רלוונטי גם לגבי היום) שהזכיינית ששידרה את "רמת אביב" צריכה להשקיע כמו שצריך, בפרק סיום הסדרה (!), בשני חלקים, כל אחד באורך של שעה ורבע, בו ייסגרו כל הקצוות שנותרו פתוחים והשאירו את הדברים תלויים באוויר. אולי זה נראה לכם מגוחך, אבל בכל זאת, גם פיסת תרבות אלטיסטית שכזו, שגילתה לנו את יעל בר-זוהר, כישורי המשחק התמוהים של גלית גוטמן ואת אבי פניני שייזכר לנצח כרב פקד עמיקם חורש, ולא משנה כמה תפקידים הוא עוד יעשה בחייו - אל שיא הקריירה שלו הוא כבר הגיע, יש לסיים בכבוד (כנ"ל גם לגבי "כסף קטלני" שהפכה מוזרה יותר ויותר עם כל עונה מתחלפת, והגיעה לחברה המוכרת חלקות התיישבות בחלל (?!), אבל נותרה הסדרה עם הלוק הכי נוצץ שנראה אי פעם בארץ!).

למעלה