היי לכם

אשלונית

New member
היי לכם

מה נשמע? באתי לשתף אתכם ביום המגעיל שהיה לי היום. באתי לבית ספר שבע בבוקר (הזמן היחידי לטרמפ). שעה 8:00 מתחיל מבחן, הלחץ כבר מורגש אצלי בעצמות איזה 20 דקות לפני. 4 שעות מבחן רצופות של 60 דקות מייגעות העוברות להן באיטיות. והמורה ששונאת את הכיתה שלנו כמו ש.. היהודים שונאים את היטלר (וזה ברציניות), דפקה לנו מבחן שיותר קשה מהבגרויות של ה 16 שנים האחרונות ומי כמוני יודעת כי אני פותרת אותן כבר במשך איזה 5 ימים. אז כמובן זו ההזדמנות שלה להתנקם כי זה לא מבחן שכבתי כמו תמיד כי כל כיתה לבדה בסדר שונה את החומר. אז מסתיים לו המבחן. ומאחר ואני ממילא לומדת רק שלוש שעות היום אני הרי שאמורה ללכת הביתה אבל לאאא! מה פתאום נשארים להמשך מבחן. כן חלק ב´ של עוד שעה וחצי כמה נחמד (משרד החינוך אוהב אותנו!). המבחן האכזרי הזה היה במתמטיקה והאמת היא שאני לא מסוגלת לראות מספרים יותר. לא חזקות לוגריתמים טריגונומטריה או כל משהו שאחר שמתקשר למתמטיקה. אפילו ללכת לעשות קניות מה שתמיד מרים את המצב רוח, אפילו סתם להסתובב בחוץ אין לי כוח כי ברחוב יש מספרי! בתים ועל חלונות הראווה יש שלטים עם מספרים! וברגעים אלו זה משהו ששנוא אלי. במיוחד שהלך לכולם ממש ממש רע בלשון המעטה וצריך לעשות מועד ב´. זהו. סתם רציתי לשתף אתכם בסיוט האחרון שלי. ורק שתדעו שאני תמיד פה קוראת הודעות, אבל בתור היותי הבת של ולא האמא(או אבא) של קצת קשה לענות מנסיון :) אה כן מה שעוד הרס את היום זה שהמורה שלי החליטה שהיא לא נותנת לי להקשיב למוזיקה כמו שכל שאר המורות מרשות לי עם אישור של רכזת השכבה שהיא גם סגנית המנהלת שמן הסתם יש לה סמכות יותר מלמורה שלי. אז בין המבחנים שהלכו חרא לבין הרעש של הפועלים בחוץ, הדפיקות של העפרון של איזה מישהו מהכיתה והעובד שכיסח את הדשא גם להתרכז היה קשה. אש.

זהבה נ

New member
אשלונית שלום ../images/Emo23.gif../images/Emo148.gif../images/Emo23.gif

אז ככה מאוד הזדהיתי עם מה ששיתפת אותנו ואני ממש רוצה לחבק אותך. כל הכבוד לך על שאת יכולה לשתף ובצורה כלכך אמיתית בחוויות שעברת. אבל שלא תיפול רוחך אני מבקשת לחזק אותך עוד, ולא לתת לך להתיאש לא מהמורה המגעילה שלך עם הראש הקטן שלה ולא מתוצאות המבחן. להבא, תעמדי על זכויותייך לקבל את כל מה שמגיע לך ואל תוותרי במבחן הבא על אוזניות ובמיוחד אם זה נותן לך את האפשרות להתרכז במבחן ולא ברעשים המתרידים מהכיתה והחצר. תתלונני בפני מנהלת בית הספר על המחדל שנעשה לך,כבר מחר בבוקר. אל תרשי שמחדל כזה יקרה שוב לך או למישהו אחר. צר לי היה לקרוא בין השורות שאת מוותרת כל כך בקלות לעצמך וחבל לי על כך אז, אל תותרי לעצמך אף פעם כי אם את מותרת אחרים יותרו עליך מהר ומאוד בקלות ולא מורה או (אנשים קטנים) אחרים יצליחו להוציא לך את הרוח מהמפרשים כי את לא תרשי להם יותר. בהצלחה לך זהבה- פורום זכויות הורים בתפוז

אשלונית

New member
יש בעיה על להלחם על זכויות בכל בית

ספר לפי דעתי, במיוחד בגיל של תיכון וי´ב שכל דבר קטן מניע את המורה ללהוסיף ציון לבגרות או לא. והבעיה שמורה שגם ככה שונאת את הכיתה שלנו ממש אבל ממש! אני אלך ואתלונן אליה, לא למנהלת כי יש אנשים לפני שאפשר כמו נניח המחנכת שלי שהיא סגנית מנהלת, והרכזת שכבה שהיא גם סגנית והיא באמת מטפלת בבעיות של התלמידים ובצרות שאנחנו עושים. והפחד שלי הוא שאם אני אלך ואדבר מה שעשיתי בעבר, היא ויתרה הרשתה לי וכנראה העבר ברח מזכרונה. ואני לא רוצה להלחם בה שוב כדי שזה לא יפגע לי בציון שגם ככה ברגעים אלו שואף לקרשים!. אגב בקשר ללוותר, בדר"כ אני לא, מה זה בדר"כ אף פעם אני לא נכנעת בקלות במיוחד שאני יודעת שמשהו מגיע לי. נכנעתי למורה הזאת ולראש הקטן שלה בגלל שהמבחן כבר התחיל ולא היה לי כוח ולא רציתי להפסיד זמן אל אף שיש לי הארכת זמן שבסוף לעומת זאת לא השתמשתי בה, פשוט שבאמת לא היה לי כוח לריב איתה. אני עדין לא יודעת מה אני אעשה. אולי אשיג אישור מהיועצת למבחנים בבגרות לא מאמינה שתהייה לי בעיה כי זה פחות תלמידים בכיתה אין עוד תלמידים בבית ספר ואם מישהו יעז לעשות רעש יצעקו אליו ואם זה יהייה חשוד אז אפילו יפסלו לו את הבחינה בבגרות אף אחד לא מעז כך שאין בעיה. אני אראה כבר איך לטפל בזה. בבית ספר שלנו תמיד יש מישהו שיעזור במאבקים כאלו ואחרים נגד מורים או ההנהלה במקרה הצורך. תודה לך על תגובתך. אש.

אשלוניתה!

קודם כל זהבה צודקת, חא צריך לוותר, דבר שני לא חייבים לריב בשביל לעמוד על שלך, אלא פשוט לדבר ולהביע עמדה, בכל מקרה משיחות שלנו מחוץ לפורום יש לי תחושה שגם להורייך יהיה מה להגיד בנושא, האם שיתפת גם אותם? בכל מקרה יקירה - כמו שאני מכירה אותך - יהיה קשה מאוד לפגוע לך בבגרות ולפי איך שאת משקיעה את הנשמה בלימודים (דבר שאני בקושי הצלחתי לעשות
)אני פשוט יודעת שתצליחי ויהיה בסדר. חיבוקים לחיזוק ועוד נשיקה! אפרת

בלארט

New member
היי, אש

מעניין לשמוע את החוויות שלך מהמבחן והלימודים, מאוד מזכירים לי מישהו. חוץ מזה, כמו שאת רואה, יש עוד משתתפים שהם לא הורים לילדים ל"ל.

מיכל ט

New member
היי אשלי !!

קודם כל טוב לשמוע ממך אחרי הרבה זמן. דבר שני אני מסכימה עם כל מה שכתבו לך האחרים בחיים צריך לדבר ולהסביר שוב ושוב ולא לוותר. ואני מאוד מסכימה עם זהבה שמדובר בהתאמה של תנאי מבחן ולא הקלות. גם לי בעבודה יש בעיה שקצת מזכירה את שלך. יש לנו ביום חמישי כל שבוע הרבה ישיבות אחת אחרי השניה ופעם בחודש יש ישיבה של 4 שעות רצופות. אז במשך חודשיים הצלחתי להתחמק מהישיבות האלה בתרוצים שונים אבל עכשיו אני מבינה שאין ברירה אז אני אסביר שאני אקח הרבה הפסקות וגם אני אנסה לךעשות עוד משהו במקביל ואני מקוה שיהיה בסדר. אייך הולך עם הלימודים את עושה לך חושך בחדר? התגעגתי אלייך
מיכל

למעלה