היי לכם אני צריך, די דחוף, תמונה גדולה של רנו סניק (רגילה). חשוב שתהיה גדולה. תודה רבה!
O okok4 New member 25/1/02 #1 היי לכם אני צריך, די דחוף, תמונה גדולה של רנו סניק (רגילה). חשוב שתהיה גדולה. תודה רבה!
O okok4 New member 25/1/02 #5 תודה רבה../images/Emo140.gif כל האתרים של רנו שמצאתי היו בפלאש, ולכן לא יכלתי לשמור את התמונות. שוב תודה.
תודה רבה../images/Emo140.gif כל האתרים של רנו שמצאתי היו בפלאש, ולכן לא יכלתי לשמור את התמונות. שוב תודה.
© © DrorZi New member 25/1/02 #6 מה, אין גלריה לתמונות דסקטופ ../images/Emo35.gif באסה... דווקא בכל אתר יצרן שהיתי בו תמיד יש גלריה לתמונות לשים טפט. דרור זי, מקווה שלא נעלבת...
מה, אין גלריה לתמונות דסקטופ ../images/Emo35.gif באסה... דווקא בכל אתר יצרן שהיתי בו תמיד יש גלריה לתמונות לשים טפט. דרור זי, מקווה שלא נעלבת...
R ran levi New member 25/1/02 #4 תמונה גדולה אני מקווה שהיא מספיק גדולה (לא יודע כמה היא תעזור לך) קצת קשה לראות שזאת סניק , כי שינו אותה קצת
תמונה גדולה אני מקווה שהיא מספיק גדולה (לא יודע כמה היא תעזור לך) קצת קשה לראות שזאת סניק , כי שינו אותה קצת