היי לכם..

בלשית

New member
היי לכם..

היי.. אני חדשה פה , אבל לי ולכם יש נושא משותף.. כן כן, אני מכורה לאינטרנט. כל כך.. אני פשוט מתחברת כמה פעמים ביום ואפילו נשארת 3 שעות ויותר. אני רוצה לעשות לעצמי שעות מוגבלות אבל זה קשה.. האינטרנט זה כמו משהו שאני נשאבת אליו קשה לי להסביר.. זה טוב? או רע? לא יודעת.. בלשית

e-magine

New member
ברוכה הבאה בלשית

כמו לכל מי שבא לכאן לראשונה, אני מציע לך לעשות את המבחן העצמי כדי לגלות אם את מכורה ובאיזו מידה. זה נמצא בקישורי הפורום. באשר לשאלתך אם זה טוב או לא טוב, להיות מכור, אז מי שמכור באמת יודע, זה רע מאד.

בלשית

New member
אהמממ....

על איזה מבחן אתה מדבר?... חח.. לא בא לי להיזכר במבחנים של הביצפר.. חחח
אבל בלי שום קשר.. חח אז..אתה מכור יחסית לאינטרנט?

lady_anne

New member
האמת שהתמכרות היא עניין סובייקטיבי

פעם כשהייתי מחוברת 28 שעות ביממה לא הגדרתי את עצמי כמכורה, וכיום על אף שאני מחוברת הרבה פחות שעות - תוית ה"מכורה" די מתאימה לי. אם את מרגישה שאת מכורה אז כנראה שזה המצב, ועם תחושות אין מה להתווכח. השאלה הנשאלת היא מה עושים עכשיו. אם את כאן כנראה שזה מפריע לך, והפורום הזה הוא בהחלט מקום נאות לקבל בו תמיכה. אני מאמינה שבעזרת תמיכה, הפנמה וסבלנות כלפי עצמנו אפשר להגיע רחוק, ומאחלת לך הצלחה.

e-magine

New member
אז זהו שפה לא ביצפר

את לא חייבת שום מבחן, או ליתר דיוק את לא חייבת שום דבר לי, לחברי הפורום, לתפוז ולאף אחד. אם את מכורה, יכול להיות שאת חייבת כמה דברים לעצמך. את מוזמנת כמובן העזר בנו בפורום, אם את חשה צורך בזה.

למעלה